Екшън пред зала Скаптопара на срещата на ГЕРБ в Благоевград

23 Март 2023 | 22:09
9 коментара
Общество
Благоевград
Екшън пред зала Скаптопара на срещата на ГЕРБ в Благоевград

Екшън пред зала "Скаптопара" на срещата на ГЕРБ в Благоевград! Кандидати за Народни представители от ПП МИР посрещнаха с викове и обиди лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Словестната престрелка премина във физическа саморазправа със симпатизантите на Борисов, дошли от столицата, за да пазят гърба на вожда на ГЕРБ. След бързата намеса на полицията бе туширано напрежението между двата лагера. Кандидатът за депутат от ПП МИР Атанас Стефанов носеше тиква за подарък на Борисов, но така и неможа да се срещнат, за да му я подари.

 „Три пъти вадихме България от кризи, ще я извадим и сега, макар че ще бъде много трудно”. Това заяви лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов. Близо 1500 души очакваха в Благоевград появата на Бойко Борисов. Членове, симпатизанти и активисти, дошли от цялата област, за да станат част от най-масовото областно събитие в страната, на което официално бе представена и листата с кандидати за народни представители на ГЕРБ-СДС от Благоевградска област. Пълната зала посрещна с мощни аплодисменти и скандирания „Бойко” лидера на своята партия.

„Ние не ходим да агитираме, идваме да ви предупредим. Октомври поне 10 млрд. още заем ще вземем. Дългове, дългове, дългова спирала. Няма Еврозона по този начин. С тази миграция няма и Шенген. Това ни донесе „Промяната“, заяви лидерът на ГЕРБ.

„Промяната” превърна България в толкова слаба държава, че другите страни ни се подиграват. Дори Република Северна Македония си позволи да заличи българския клуб в Битоля, открит преди година лично от Кирил Петков. Щяха ли да посмеят да го направят, ако България беше стабилна”, коментира Борисов.

„Ние винаги сме били честни. Не сме като тези да продаваме мечти. АМ „Струма” щеше да е готова. Заради „Промяната” няма да има „Струма”. Нека сложат и там билоборди с Киро и Асен, да им гледат физиономиите хората, докато чакат с часове в задръстванията. Мисля, че ще се справим да извадим страната от кризата, макар и трудно. Трябва колкото може повече хора да убедим. Умни, красиви, знаещи, а две години не направиха план за възстановяване”, заяви  Борисов. Той призова омразата да отстъпи на градивност и съзидание.

„Това е последен шанс да се измъкнем от блатото. Много ще е трудно, но трябва оптимизъм. Преживели сме какво ли не, ще преживеем и ПП-та накрая“, добави лидерът на ГЕРБ.


Областният лидер на ГЕРБ Андрей Новаков, благодари на всички присъстващи за това, че са дошли, за да засвидетелстват подкрепата си за ГЕРБ и нейния лидер.

„Искам да благодаря на мюсюлманите, които на първия ден от Байрама са с нас и споделят празника си. Залогът е България и това каква ще я оставим на нашите деца. Сега път назад няма. Пред нас е България и от нас зависи да убедим колкото се може повече хора. Направиш ли правилния избор, това ще бъде стабилен и гарантиран успех“, заяви Новаков.


„Трябва да покажем, че имаме воля да спечелим тези избори. Имаме енергията да го направим. С лидер Бойко Борисов, трикратен министър-председател, вървим уверено към победата“, надъха присъстващите Желязков.

„Благодаря Ви, господин Борисов, че сте с нас. Защото Вашата енергия е нашата обща синергия. С нея ние ще бъдем победителите на тези избори“, заяви водачът на листата за Пиринско Р. Желязков.

Той припомни най-големите провали на управлението на кабинета „Петков“ в икономиката и енергетиката, в земеделието.

„Вие вярвате ли, че хората, които създадоха инфлацията, могат да се справят с нея? Това твърди Андрей Гюров. Няма как”, заяви Росен Желязков.снимки:в.Струма

Добавени коментари

лили публикува:
25 Март 2023 | 18:53
Стари крадливи мутри се наредили около тикваря. Искат да краднат още!
дека е илко публикува:
24 Март 2023 | 22:03
дека е илко немаго на собранието а и борисов е отказал да ходи да пие кфе с кафявия
kole публикува:
24 Март 2023 | 13:18
Гроб залязва.Разберете го
ОБЩИНА публикува:
24 Март 2023 | 10:18
А този глупак ВЕНЦИСЛАВ АТАНАСОВ какво се мазни там. Даде си награда от общинско дружество 30000лв. А сега се моли за заеми по хората. Върни си заемите трънчо
Аман публикува:
24 Март 2023 | 09:37
Тикви, чекмеджета, кюлчета, пачки... Все измислени от злобарите абсурди, защото никой не е управлявал по-добре България! Успех на ГЕРБ!
СИКаджийска публикува:
24 Март 2023 | 07:39
Крадлива Мутра.
серго публикува:
24 Март 2023 | 07:18
половината в тая зала нема да гласуват за герб като видех кои минаха прес автоммивката лелел нема такава паплач
Пп публикува:
24 Март 2023 | 06:19
Наври си я в гъза тая тиква бе помияр.Тъкмо ще я събереш мръшляк.
и вие ли се продадохте публикува:
23 Март 2023 | 22:20
пиринско и вие ли се продадохте не видехтели как го биха мутрите на бойко на момчето не видехтели как беше на земята и полицията го вдигна имаме видео и ще го публикуваме да види цела българия как мутрагените удрят бият и налитат на бой.

Добавете Вашия коментар

TOP