Екшън! Кубрат Пулев влетя в bTV и стана страшно

04 Октомври 2022 | 13:41
1 коментара
Общество
Екшън! Кубрат Пулев влетя в bTV и стана страшно

Изненадващо за всички Кубрат Пулев каза в прав текст истината за българските политици.

Навръх изборния ден, той отправи сериозни обвинения към тях, наричайки ги „нагли“, че дори и „брутално нагли“

В подкрепа на думите си той посочи, че докато народът тъне в мизерия, те си купуват, продават, разменят и наемат депутати срещу колосални суми. 
Той подчерта, че е изключително жалко, че спортист от неговия ранг се налага да признае истината в прав текст, но според него страната ни вече е ударила здраво дъното.

Така избухна в студиото на bTV боксьорът, който преди години получи предложение да влезе в политиката, но го отхвърли категорично.



41-годишният боксьор не можа да скрие емоциите си, когато стана въпрос за начина, по който живеят възрастните хора у нас. Призна, че му е мъчно и болно да ги гледа. 

Категоричен е, че не е нужно политиците да се бият постоянно в гърдите, говорейки „аз“, „аз“, защото, ако има нещо реално направено, хората ще разберат. 
Не скри, че го е яд от това, че голяма част от обществото вече е обезверено и не желае да гласува, неосъзнавайки, че когато не излязат да гласуват, се предават доброволно.

В заключение посочи, че човек трябва да е чист най-вече пред себе си и съвестта си, а дотук сред политиците вижда само и единствено стремеж към осъществяването на лични интереси.

Добавени коментари

Вуте публикува:
04 Октомври 2022 | 21:27
Какво заглавие само! Тъпотия.

Добавете Вашия коментар

TOP