Ексгубернаторът на Благоевград Бисер Михайлов ще съветва в парламента депутата от Сандански Георги Георгиев

09 Ноември 2022 | 07:08
1 коментара
Политика
Ексгубернаторът на Благоевград Бисер Михайлов ще съветва в парламента депутата от Сандански Георги Георгиев

Бившият областен управител на Благоевград Бисер Михайлов стана нещатен сътрудник на депутата от ГЕРБ-СДС и експредседател на ОбС – Сандански Георги Георгиев. Ексгубернаторът ще съветва Георгиев по транспортни политики. Той е вторият от Пиринско, нает като съветник в парламента, след като благоевградският адвокат Методи Байкушев стана нещатен сътрудник на депутата от ПП Андрей Гюров по правните въпроси.

Бисер Михайлов всъщност е избран за пореден път да сътрудничи на местните парламентаристи. В 47-то народно събрание той беше съветник по правни въпроси на депутата от ГЕРБ-СДС Росен Желязков.

Г. Георгиев

Михайлов е с богата политическа и юридическа биография. Преди назначението си през 2011 г. за заместник областен управител в екипа на губернатора от ГЕРБ Костадин Хаджигаев той си изкарваше прехраната с образованието си по право. От 2014 г. до 2021 г. с малки прекъсвания бе областен управител на Благоевград. На парламентарни избори през юли 2021 г. Михайлов бе втори в кандидатдепутатската листа на ГЕРБ-СДС, но не успя да влезе в парламента. Сега вече ще има пропуск за сградата, където ще съветва депутата от Сандански Георги Георгиев.

Другите трима съпартийци на Георгиев, влезли от 1 МИР Благоевград – Росен Желязков, Георги Стойков и Стефан Апостолов, все още не са посочили с кого ще се съветват в парламента.в.Струма

Добавени коментари

Лили публикува:
10 Ноември 2022 | 09:21
Е, няма гербаджия да се нареди на опашка в Бюрото по труда! Там всички са съветници, защото са експерти! По-големи експерти в каквото и да е от тях няма! А другите не щат съветници, понеже са много умни и са чели много! Хеле симитлийското неграмотно кметско чедо Стефчо Апостолов! Умник отвсякъде!

Добавете Вашия коментар

TOP