Единственият съветник извън ДПС в ОбС Белица Мая Падарева се отказа от мястото

20 Ноември 2023 | 09:14
1 коментара
Политика
Благоевград
Единственият съветник извън ДПС в ОбС Белица Мая Падарева се отказа от мястото

Здравословни проблеми и свръхангажираност  отказаха единствения избран от друга политическа сила извън ДПС съветник в Белица от мястото, което получи за мандат 2023-2027.

Читалищният секретар и виден общественик Мая Падарева, която влезе в ОбС – Белица от БСП, подаде заявление до ОИК, че не желае да заеме мястото. Вместо нея в състава на съвета влиза съпартиецът й Георги Усев.

„Прецених, че съветническата работа е свързана с пътуване, а аз не шофирам, имам много ангажименти по приключването на един проект в читалището, а и е редно да дадем път на по-младите в политиката”, коментира решението си Падарева.Отказалата се съветничка е една от най-активните и популярни в национален мащаб жителки на община Белица.

Непрекъснато в центъра на някакви благотворителни акции, проекти и идеи за популяризиране на богатата история на този край, като дългогодишен секретар на НЧ „Георги Тодоров – 1885“ в Белица Мая Падарева бе удостоена с грамота „Златен век“ за изключителен принос в развитието и утвърждаването на българската култура и национална идентичност. Престижното отличие се присъжда от Министерството на културата и се връчва всяка година на 24 май . /Struma.bg

Добавени коментари

Ани публикува:
20 Ноември 2023 | 22:40
Когато пишете за кмета Ревански, няма мегдан за коментари. Забрана! А за Мая от БСП може! Или ДПС и Ревански ги е страх от критика?

Добавете Вашия коментар

TOP