Дъщерята на Шарлопов намачка 100 Кила

23 Юли 2020 | 16:27
1 коментара
Любопитно

Втората дъщеря на Стефан Шарлопов се е отдала на бурно лято, понеже само след няколко седмици заминава на дълго "изгнание" в чужбина. Както ПИК вече писа, красивата Бояна Шарлопова бе приета в IED (Istituto Europeo di Design) - частен колеж в Милано, където ще учи една от следните дисциплини: дизайн, мода, визуална комуникация и управление.

В момента обаче Бояна се радва на безгрижно лято в Созопол и региона. Не е тайна, че именно там баща й построи огромен луксозен ризорт, в който наследницата му е отседнала заедно с майка си. 

По-миналата вечер обаче младата дама се впусна в луда нощ заедно със своите приятелки. Дамската компания се озова на участието на 100 Кила в "Хасиенда" на Лозенец, видя ПИК.

Бояна Шарлопова изглежда е голяма фенка на варненския рапър Явор Янакиев, както е истинското име на изпълнителя. Бъдещата студентка използва възможността да се направи няколко снимки със 100 Кила, които запечатика емоцията и настроението им от въпросната нощ. 

През миналия месец Бояна завърши с отличие Френския лицей в София. Затова сега разпуска на макс, преди да се потопи в студентския живот в Италия.

Добавени коментари

Курдо Коленков публикува:
24 Юли 2020 | 07:27
Да ми се обади, ще и дам да помачка и моя...

Добавете Вашия коментар

TOP