Дългогодишен деец на Българската федерация по художествена гимнастика-с благодарствен адрес към кмета на община Симитли

11 Юли 2023 | 11:03
0 коментара
Общество
Благоевград
Дългогодишен деец на Българската федерация по художествена гимнастика-с благодарствен адрес към кмета на община Симитли

С топъл благодарствен адрес се обърна председателят на управителния съвет на Клуба по художествена гимнастика "Пирин" - Лидия Стоянова към кмета на община Симитли Апостол Апостолов за подкрепата в организацията на Първия турнир по художествена гимнастика “Купа Симитли”.

 

Държавният турнир “Купа Симитли” се проведе на 1 юли 2023 г. в спортния комплекс “Арена”- Симитли с над 250 малки гимнастички при перфектна организация. Носител на "Купа Симитли" стана отборът на "Гранд Сандански", но на турнира се представиха и малките участнички - с голям потенциал от Симитли.

 

Лидия Стоянова е дългогодишен секретар в Българската федерация по художествена гимнастика, основател и президент на Клуба по художествена гимнастика “Пирин” - Благоевград. От 1984 до 2010г. Лидия Стоянова е била секретар на всички Държавни и Републикански турнири, както и на Световното първенство във Варна 1987.

 

“Благодарим Ви, че помагате да осигурим качествени грижи, по-добра среда и условия за развитие на най-скъпото - нашите деца. - се казва в благодарствения адрес. - Подкрепата, която срещаме във Ваше лице, ни прави по-успешни, по-уверени и начертава пътя ни в бъдеще - да приобщим и насърчим девойките да обикнат най-красивия спорт–художествената гимнастика.”- пише още Лидия Стоянова и пожелава здраве и успехи във всички начинания на кмета, съпричастен към развитието на българския спорт.




Добавете Вашия коментар

TOP