Дъжд от пари заваля над Югозапада! 53-годишна бизнесдама от Сандански грабна 10 000 лв. от Националната лотария

26 Юли 2017 | 14:41
0 коментара
Общество

53 – годишна бизнесдама от Сандански грабна 10 000 лв. от игра на Националната лотария. Инспектора по-качество на продукция в Самоков Мариян Шуманов, също с печалба.

Катя Чобанова от Сандански грабна 10 000 лв. от игра на Националната лотария. Щастието я осени в събота на отминалия вече уикенд по време на участието и в една от игрите. Повече от развълнувана от сцената на на предаването, тя заяви, че печели само и единствено този, който играе.

„Имах вътрешното усещане, че ще спечеля. Винаги играя с постоянни числа на рождени дати , а другите са произволни. Всеки ден участвам в игрите на Националната лотария и ето че дойде и моя ред да спечеля. Печелившия билет закупих от обект на "Лафка", а със спечелената сума ще си купя кола. На всички хора пожелавам да играят, да не се отказват и да печелят”, лаконична бе Катя Чобанова.

Тя разкри още, че от години се занимава с частен бизнес, който към момента и носи пълно удовлетворение. С 10 000 лв от игрите в събота си тръгна и 27 годишният инспектор качество на продукция от Самоков Мариян Шуманов. Подобно на Катя Чобанова, той също сподели, че щастието му е неописуемо. 

„Играя по 3- 4 пъти в седмицата. С парите смятам да си покрия кредитите и да използвам останалата част от тях за почивка на море. В бъдеще ще продължавам да си купувам билетчета на Националната лотария, защото мечтая за по- голяма печалба, с която да започна собствен бизнес. Пожелавам на всички, които играят много късмет и да участват смело в игрите на Националната лотария”, категоричен бе Мариян Шуманов. 

Добавете Вашия коментар

TOP