Двойният убиец от София - Викторио не помни нищо

31 Октомври 2018 | 12:52
0 коментара
Криминално

Бруталният убиец от София Викторио Александров е дал първи показания пред разследващите във връзка с двойното убийство в София.

Пред органите на реда 26-годишният мъж, който застреля хладнокръвно приятелката и дъщеря си, заявил, че не помни нищо.

Обясненията пред разследващите Викторио дал още снощи. По думите му не помни нищо от двете убийства, но си спомня как се е разхождал в Северния парк с детето и се е возил в автобуси с него, пише “Пик”.

Припомняме, че по-рано днес Викторио получи три обвинения – за убийството на половинката си Дарина, за убийството на 1-годишната си дъщеря Никол и за отвличането на таксиметров шофьор.

Припомняме че, спор за родителските права е станал причина за трагедията от понеделник в София, при която 26-годишен мъж застреля майката на детето си, едногодишната си дъщеря и направи опит да се самоубие. Жената е загинала на място. Мъжът и детето бяха закарани в “Пирогов”, където по-късно момиченцето почина. Викторио се разминал само с одраскване и животът му е вън от опасност.

Междувременно стана ясно, че мярката за неотклонение на 26-годишния убиец ще бъде гледана утре, като прокуратурата иска постоянен арест. Очаква се и психиатричната експертиза, която ще определи дали може да отговаря пред правосъдието у нас.

Добавете Вашия коментар

TOP