Две софийски фирми и една от Симитли в конкуренция за ремонта на участъци от водопроводната мрежа в Кочериново срещу 4 млн. лв.

20 Април 2023 | 15:12
0 коментара
Общество
Благоевград
Две софийски фирми и една от Симитли в конкуренция за ремонта на участъци от водопроводната мрежа в Кочериново срещу 4 млн. лв.

Три фирми подадоха заявление за участие в обществената поръчка, обявена от администрацията на кмета Иван Минков за рехабилитация на участъци от вътрешна водопроводна мрежа Кочериново. В конкуренция за апетитната поръчка с прогнозна стойност от 4 млн. лв. влизат софийските фирми „Интерполис“ ЕООД на Павел Варнаджиев и „Мегаинвест-холд“ ЕООД с управител Цветан Цветанов и „Георесурс“ ЕООД от Симитли на Марио Павлов. Победителят ще трябва да ремонтира 17 водопроводни клона, като заложеният срок за изпълнение на поръчката е не по-малко от 210 календарни дни и не повече от 360 календарни дни.

Предвидено е проектът да може да се изпълни на няколко етапа, като характерът на участъците е такъв, че всеки един от тях, например на цяла улица или между две осови кръстовища, може да бъде въвеждан в експлоатация, така че да не се пречи на нормалното водоподаване на населението.

След приключване на работите по предмета на договора изпълнителят е длъжен да демонтира от строителната площадка всичките си съоръжения, да изтегли цялата си механизация и да я разчисти, припомнят от общинската администрация на Кочериново.

Предстои отваряне на ценовите оферти на трите фирми и обявяването от оценителната комисия на победителя.

ВАСИЛЕНА ПЕТРОВА в.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP