Две фирми кандидати да доставят 5 мобилни центъра за разделно събиране на отпадъци за кварталите на Благоевград

23 Март 2023 | 07:13
0 коментара
Общество
Благоевград
Две фирми кандидати да доставят 5 мобилни центъра за разделно събиране на отпадъци за кварталите на Благоевград

Две фирми кандидати да доставят 5 мобилни центъра за разделно събиране на отпадъци за кварталите на община Благоевград,където ще бъдат монтирани в различни квартали в Благоевград.

Мобилните центрове за разделно събиране на боклук от домакинствата са за пластмаса, която подлежи на рециклиране и такава, която не подлежи на преработка, на хартия, картон, метал и текстил. Те ще са оборудвани с индикатори за пълняемост и местата, на които ще се монтират, вече са определени: до Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания в жк „Ален мак“, до плувния комплекс в жк „Еленово“, до Четвърто основно училище в кв. „Грамада“, до Шесто средно училище в кв. „Струмско“ и до детска градина „Детски свят“ в жк „Запад“.

а доставката им кандидатстват две дружества габровското „Сенстейт Технолоджис“ АД , управлявано от Светослав Матеев, и „Мегаметал 1“ ЕООД с регистрация в Нови Пазар, Шуменско, собственост на Сема Яхова. Заложената сума за петте контейнера с вградена електронна система за отчитане е до 200 000 лв. без ДДС в рамките на демонстрационен проект с еврофинансиране. Изборът на доставчик ще стане след преценка на депозираните документи от фирмите и ценовите оферти, които ще се отворят впоследствие.

Добавете Вашия коментар

TOP