Двама от заместниците на досегашния кмет на Банско Иван Кадев ще се борят за мястото му през есента

21 Август 2023 | 08:47
70 коментара
Политика
Благоевград
Двама от заместниците на досегашния кмет на Банско Иван Кадев ще се борят за мястото му през есента
Общинският председател на БСП Банско Костадин Атанасов, който е и зам.кмет на общината, се впуска в битката за кмет на предстоящите местни избори. Той бе издигнат единодушно от съпартийците си на проведената вчера общинска партийна конференция.

Делегатите на конференцията подкрепиха номинацията на Атанасов, отчитайки успешната му работа като заместник-кмет на общината и бяха категорични, че БСП има реални шансове да спечели кметския вот наесен с кандидат, който е добре познат и уважаван от съгражданите си. Конференцията мина в съдържателен и диалогичен тон с необходимите изказвания. Беше излъчена проектолиста за общински съветници, кандидати за кметове и кметски наместници по селата в общината с нужната експертиза, образователен ценз и професионален опит.

Кандидатът за кмет на БСП Банско Костадин Атанасов ще бъде и водач на листата за съветници. Втори след него се нарежда Елена Чучолайна, като третото място е отредено за кандидат от гр. Добринище, а Костадин Юнчов заема едва четвърта позиция следван от Димитър Юнчов.

Двама от заместниците на досегашния кмет Иван Кадев ще се борят за мястото му през есента. За поста на градоначалник в надпреварата ще участва и Стойчо Баненски, издигнат от сдружение " Бъдеще за община Банско". Според упорита мълва в града Иван Кадев няма да се кандидатира за втори мандат, което обяснява и поведението на политическите сили, които в предишните местни избори подкрепиха кандидатурата му. Днес всички те издигат собствени кандидати за кметове. До момента сигурните кандидати за кметския пост в Банско са: Александър Мацурев от ПП ГЕРБ, Марио Граченов от ПП-ДБ, Стойчо Баненски сдружение "Бъдеще за община Банско", Костадин Атанасов от БСП и Спас Валеюв от ВОЛЯ.

Анкета на Pirinsko.com показва, че Александър Мацурев от ПП ГЕРБ има най-голям шанс за кмет в община Банско.

Очаквайте подробен анализ на политическата сцена в Банско!
 

Добавени коментари

Читанката публикува:
22 Август 2023 | 11:40
Най-накрая някой да каже истината!Поздравления за куража,Георги!Ние,обикновените привърженици на Възраждане усещахме какво кроят Баненски и Пачеджиев,но е похвално,че ти ги разкри още в зародиш! Относно тяхното “напускане” на Възраждане - не се бой,те са известни със своето политическо номадство,само и само да са в играта.
Георги Хаджийски публикува:
22 Август 2023 | 11:36
Моята съвест е чиста! Написаното от този който евентуално се представя за мен е точно така, подкрепям написаното. А ако е друг със същата фамилия с ще извинявам публично. Но ако се представя за мен, не е правилно! Успех на всички кандидати за кметове и общински съветници в община Банско. Поздрави: Георги Хаджийски
Хаджийски,но не Георги публикува:
22 Август 2023 | 11:33
На тарикатите от Възраждане не им мина номера да нямат кандидат за кмет,защото уж нямали достоен такъв,за да могат да си агитират на спокойствие за ортака на Иван Пачеджиев - Стойчо Баненски,но Костадинов ги разкри доста навреме.Поздравления,за което!Сега Дане Говедарев,Пачо и Илиян Недялков могат преспокойно да се включат в листата на Сдружението,там им трябват послушници и без това.
До Г Хаджийски публикува:
22 Август 2023 | 11:28
Умнико,само едно магаре ли е Марко или те гризе съвестта нещо?
Георги Хаджийски публикува:
22 Август 2023 | 11:06
Коментарът по долу с името "Хаджийски" не съм аз Георги Хаджийски от Възраждане! Моля който се представя за мен да не го прави за да се видим в съдебната зала!!! Лек и успешен ден на всички! Поздрави: Георги Хаджийски
Хаджисйки публикува:
22 Август 2023 | 10:15
На тарикатите от Възраждане не им мина номера да нямат кандидат за кмет,защото уж нямали достоен такъв,за да могат да си агитират на спокойствие за ортака на Иван Пачеджиев - Стойчо Баненски,но Костадинов ги разкри доста навреме.Поздравления,за което!Сега Дане Говедарев,Пачо и Илиян Недялков могат преспокойно да се включат в листата на Сдружението,там им трябват послушници и без това.
ахим публикува:
22 Август 2023 | 08:43
Съграждани,най реалистично нормално,без партийни ангажименти без скандали,кражби и рушвети,Е сегашния кмет Кадев да го изберем за кмет. От изброените кандидати кой да избереш.Хвани единия лупи в другия. Тъкмо се успокои града от герберския терор дай сега проба,грешка.
ГЕРБ-Банскл публикува:
22 Август 2023 | 08:33
Изчакваме Изпълнителната комисия официално да одобри кандидатурата на Мацурев за кмет,Бойко ще свърши останалото с крими-контингента от Сдружението и Мацурев ще е новия кмет на Банско!
.... публикува:
22 Август 2023 | 08:05
Извинете обърках се Баненски е кмет с натиск да разбира се
......... публикува:
22 Август 2023 | 00:26
Марио и Спас нямат шанс! Атанасов ще бъде поправена грешка след 6 дни! Мацурев с пореден неуспешен опит и срам! Кадев достойно оттеглил се! Баненски е кмета!
Начо публикува:
22 Август 2023 | 00:06
Толкоз много коментари та никаде невидях за Спас и Марио защото така
Васко публикува:
22 Август 2023 | 00:02
Хайде дървата от горското ще се свалят пак за някой кой замаже замаже
..... публикува:
22 Август 2023 | 00:00
ПАЗИ БОЖЕ ОТ ТИЯ ЗАМЕСТНИЦИ !!!
Иван публикува:
21 Август 2023 | 23:48
Най добрият Мацурев!!! Г-н Мацурев пожелавам ви най сърдечно успех в изборите и дано станете нашият НОВ кмет и НАЙ ВЕЧЕ да не разочаровате вашите избиратели .... УСПЕХ
труд публикува:
21 Август 2023 | 23:18
Kрадените милиони на кмета почнаха да излизат за очерняща кампания и тролове за сега следва копуване на комисии и гласове
Хари публикува:
21 Август 2023 | 23:09
МАЦУРЕВ УСПЕХ И ПОБЕДА! НА ПУК НА ДУШМАНИТЕ
Мито публикува:
21 Август 2023 | 23:05
Баненския и Мацуревия с какви очи се кандидатират за кмет?Та те и кучетата по Банско не ги искат те искат да са кметове!Те само да крадат и да правят мизерии на хората нищо друго не знаят!Тва са мишоци и интриганти,и хората ги знаят!
Мац публикува:
21 Август 2023 | 22:57
ЧИВАЙ БОЖЕ ПА МАЦУРЕВ КМЕТ НА БАНСКО! Бе бе бе...очувал не оне отгоре от такива измамници!!!
Александър публикува:
21 Август 2023 | 22:21
Най добрият кандидат е МАЦУРЕВ !!! УСПЕХ
Тане-Z публикува:
21 Август 2023 | 22:01
Чуй бе,приятел,толкова време мина без избори.Не намерихте ли нещо ново за биографията на Мацурко??? Всичко това го знаем наизуст.И добре знаем,че не е вярно.Едно не ни е обяснимо: Защо е тази негова голяма амбиция да става я депутат,я кмет,я на Банско помет??? Айде да се смири и да покаже малко човеслък.Сигурно има нещо,с което не е успял да се сдобие?
Тане Б публикува:
21 Август 2023 | 21:15
Банско заслужава млад, образован и умен човек за кмет. Защо Мацурев? Ами защото: бакалаварска степен по „Стопанско управление“ в Пловдивския университет, диплома за висше образование специалност „Маркетинг“ от Колежа по мениджмънт, търговия и маркетинг в София, диплома по „Национална сигурност“ и „Финанси“, диплома за политика „Димитър Паница“ и „Института за политика“. Общински съветник, заместник-кмет на Банско. Областен управител на Благоевград. Част от групите за приятелство с Косово, Австрия, Албания, Северна Македония, Полша, Румъния, Сърбия, Швейцария, Гърция, Азербайджан и Кувейт. А кажете кой има опита и качествата на Мацурев , кой! Другите кандидати са голи маймуни, една тапия нямат! Колко милиона ни осигури Мацурев в кризата, колко дарения, колко помощ! Къде бяха другите! НЕ! БАНСКО НЯМА ДРУГ ИЗБОР ОСВЕН МАЦУРЕВ!
Димитър публикува:
21 Август 2023 | 20:19
Какво ще каже Баненски за канализацията в гората мала след ремонта
Банско публикува:
21 Август 2023 | 19:28
Единственият,който се кандидатира с мисълта,че наистина иска да бъде кмет е Мацурев.Другите ще се явят по задължение,само и само да оцелеят политически.
Пиратката публикува:
21 Август 2023 | 19:04
Божичко, всичко живо се е впуснало да се кандидатира за кмет, само и само да си запазят досегашните местенца. Нищо хубаво не очаква жителите на община Банско с такова бъдещо управление.
Банскалия публикува:
21 Август 2023 | 18:48
Предлагам Мацурев и Атанасов-Дурчев да раздават термопомпи и да правят сечено на Баненски и Граченов
Банскалия публикува:
21 Август 2023 | 18:44
От есента Росен Баненски ще раздава позволителни за дърва с агитация за кмет братът му Стойчо Баненски!!!!!! Но да не забравят че си имат конкурент в лицето на Марио Граченов и той от горското ще раздава позволителни за дърва и той е кандидат за кмет!!! В конкуренцията Банско ще се напълни с дърва.!!!!
Динамита публикува:
21 Август 2023 | 18:24
Жал ме е за голяма част от хората в така нареченото Сдружение.Сред тях има доста интелигентни и независими хора,които по неясни причини са подвластни на мнението на един криминалнопроявен типаж,какъвто е Иван Еринин и са съгласни той да им спуска доказана марионетка като Стойчо Баненски за кандидат-кмет.Ясно е,че Баненски е доста удобен за Еринин и реално Ване ще бъде кмета в сянка,но защо тези хора там си затварят очите?
И сега публикува:
21 Август 2023 | 17:58
Започва се натиска от братята тосе знае
МТ публикува:
21 Август 2023 | 17:30
Като стана дума за Възраждане. По добре некой от Донринишче отколкото Дане косме дека си продаде гъзо на конкуренцията! Зашчо мислите го изгония от Възраждане? Работеше за чужди интереси. Е от таквия продажници не станува нишчо!
Възраждане публикува:
21 Август 2023 | 17:21
САМО ВЪЗРАЖДАНЕ
Ми то... публикува:
21 Август 2023 | 16:55
Изникна по-модерен от тези двамата.Един екземпляр от Добринище ще прави нова структора на Израждане в Банско.Утре вечер всички на събранието!
Мито публикува:
21 Август 2023 | 16:47
Дане и Пачо ще са на мода от Възраждане
Боби публикува:
21 Август 2023 | 16:06
Бойко прави услуга на Сдружението по този начин,защото Баненски няма кой да го избере,освен двете му възлюбени.
И се шо стана! публикува:
21 Август 2023 | 15:51
Че гласуваме за Възраждане и тва е! То друджите не ставаа
Биби публикува:
21 Август 2023 | 15:44
Много е неприятно, но истината е, че Мацурев има огромни шансове да стане кмет, след като Бойко лично е наредил на Сдружението да работят за неговата кандидатура, а не за Баненски.
Банско публикува:
21 Август 2023 | 15:40
Това не са кандидати за кмет,а едни пионки на господарите си,които ги издигат,за да се пазарят за постове и част от баницата.
Хайде публикува:
21 Август 2023 | 15:25
Икономов си е играч и се изигра. Банскали това него забравят
га га публикува:
21 Август 2023 | 15:12
Очакваите изненада от агента на дс
Хайде! Юруш на вакантните места! публикува:
21 Август 2023 | 14:28
Добринишкото гуру на "Израждане"-Банско,който е от Добринище,но специализирал в Германско ще събира банскалии във вторник на среща в Банско да попълва местата на "изгонените за предателство".Сега е моментът да се нагласиме на служба.Всички на събранието!
Зао този-К.Атанасов публикува:
21 Август 2023 | 14:18
Той се е качил на лодката на кумът му-К.Дурчов и "гребе" по негови указания.Бърза,бърза и прави събрание докато областният координатор отсъства.Затова е променил датата на събранието.Това е "дългата ръка" на кумът му,който е пък в "Левицата" По този начин му се "троши лед в ушите",че ще обърне хората към Дурчов.А Дурчов ли? Това е една черна хлъзгава,мръсна,измамна душица,която живее само с измами-майстор на измамите!!
@ публикува:
21 Август 2023 | 14:12
Шейната е м/м "чук и гек" с крачна - ръчна спирачка, не се знае как ще ги извози. На Икономов му сече акъла, за това е председател на общинският парламент и може ако иска всичките да ги повози. ВМРО след гоце и даме няма , неспирна братоубийствена война за власт и пари, безброй предателства. Другите участници няма лошо, пълнеж и мераци.
За Костадин Атанасов публикува:
21 Август 2023 | 13:50
Ако това е вярно БСП ще има 100 гласа и 0 съветници. Не че нещо, но кой го приема сериозно този? Самият той не знае какво е правил 4 години в общината. Не му даваха да се обади, за да не се изложи. Трагедия...
разбирасе че се знае публикува:
21 Август 2023 | 13:30
И все пак е откраднал което е престъпление според наказателния кодекс
То се знае публикува:
21 Август 2023 | 13:14
Икомовия го надминава колкото и да е откраднал Кадев.
милиони публикува:
21 Август 2023 | 12:53
колко ле окраде кадевия кмет
Дане публикува:
21 Август 2023 | 12:13
Баненския не става за нищо,ама тотал щета е тоя въшкар.Пачи се налево и на десно,хората не искат да го гледат,само мизерии прави.Та той на съдружника жената оправи,и секой го знае,а вие от такъв искате да става кмет!Долен та долен плъх е тава
Любопитко публикува:
21 Август 2023 | 11:43
Вижте-"Израждането в Банско"-подхвърля интересна тема.Вижда се,че е добре запознат.Нека да ни разкаже по-подробно за въпросните господа,които са "изгонени за предателство".Това "предателството" е интересен казус за "Възраждане". Там уж са родолюбци,пък сега-предатели?! Правилно-предателите никой не ги иска,та камо ли и от Добринище да са. А добринишките патреоти е съвсем друго нещо-те са закърмени с идеите на първият партизанин и там "предателството" не съществува!
Принцо публикува:
21 Август 2023 | 11:12
Аз ще гласувам за Стойчо и ще си върна на общината заграбената от мен общинска земя за направата на кръгово кръстовище на ул Тодор Каблешков
Симона публикува:
21 Август 2023 | 10:59
Ех Марио Марио много си повярва.
!!! публикува:
21 Август 2023 | 10:49
Ако найста стане Баненски вярно ще е кукла на конци. Това без да ниго казвате се знае
.. публикува:
21 Август 2023 | 10:40
Атанасов и Дурчов защо са в бсп??? Та те си работят за левицата какво се бъркат с бсп???
Ужас публикува:
21 Август 2023 | 10:23
Баненския подлизурко и лижигъзец не става за нищо,той никога не е имал собствено мнение!Той е кукла на конци,нагъл,подъл и много прост!Това е подигравка с нашият град!Икономовото мекере потрива ръчички,но знае че никой не го иска тоя боклук!
Независим публикува:
21 Август 2023 | 10:21
Пинко пак от къде си поверва та е кандидат. Та тои не става. Та ние не го разбрахме че е бил даже заместник. Пак ли дурчовото циганско племе от Симитли ше го бутат. Много си е повервал
??? публикува:
21 Август 2023 | 10:16
Пинко и дурчов да се махат. Сасипаха бсп. Мацурев и Икономов не се ли накрадоха не разбраха ли че хората от банско не ги искат. Мацурев Икономов дурчов и Пенко с него да се скрипт и да не се показват
Откачен публикува:
21 Август 2023 | 10:12
Време е и Въчковата да бъде обявена , като кандидат.
Сара публикува:
21 Август 2023 | 09:46
Хайде Пинко тиси на ход
Митко публикува:
21 Август 2023 | 09:43
Сега ще се види кой си е свършил добре работа през мандата и кой ще спечели. Но моля честна игра. Без тролчета
Лора публикува:
21 Август 2023 | 09:30
Дурчов ще помага на БСП няма как
Мери публикува:
21 Август 2023 | 09:28
Икономов се скара с всички. Тогава бехме под Икономов деспод мисля че него сте забравили
Икономов е виновен публикува:
21 Август 2023 | 09:19
Дойде време Сашо Мацурев да стане кмет на Банско Икономов е виновен за всичко той го издигна до тва положение като се скара с Владо Колчагов
Динко публикува:
21 Август 2023 | 09:19
Дано този път да няма натиск от братята
Лазар публикува:
21 Август 2023 | 09:17
Юнчов е бесен звъни на Корнелия на Сарандев ще се прави ново събрание за кандидат за кмет на Банско
МИТО публикува:
21 Август 2023 | 09:15
БРАТЯТА СА В ТРАУР УБИЙСТАВА СЛЕД УБИЙСТВА ПОГРЕБЕНИЯ СЛЕД ПОГРЕБЕНИЯ ЧЕРНИ ДНИ И НА ТОЗИ СВЯТ ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА БОЛНИ УМРЕЛИ РАЗДЯЛА ПАРИ АЛЧНОСТ И НАКРАЯ 2 НА 1 Е САМОЗАБРАВИЛИСЕ ФЕОДАЛИ ДАЛИ СТЕ ЩАСТЛИВИ
Долу левицата публикува:
21 Август 2023 | 09:10
Дурчов расипа БСП в Банско да се покаже пред Киро Добрев колко е силен в интригите
macurev e noviq kmet na bansko публикува:
21 Август 2023 | 09:09
macurev e noviq kmet na bansko nema da ima i balotaj. djipsovete sa kato im se obadat i sa se nasrali i bansko si ima nkmet otnovo na gerb
Марин публикува:
21 Август 2023 | 09:06
Баненски нема да стане нито кмет нито повече че е и зам кмет на общината. Братята са в траур след убийството на Алексей Петров. Страх в очите на двамата шпиони нема го Хамстра нема го Трактора ами сега. Васко Донев отгоре гледа и ще си ги прибере когато требе.
Дурчов още ле командва БСП в Банско публикува:
21 Август 2023 | 09:02
Дурчов още ле командва БСП в Банско е тава си е вече подигравка. Дине Юнчов да земе да се метне в Глазне големия лидер не го броят за жив .
Израждане Банско публикува:
21 Август 2023 | 08:59
Пиринско от не пишувате за изгонените от Възраждане-то в Банско, за Дане косме Ване Пачо и Илян и тримата са изгонени за предателство.
Bansko публикува:
21 Август 2023 | 08:56
Освен Кадев и Баненски другите не стават. А пак с пинко това вече е подигравка с бсп. Та тои е с дурчов от левицата щто съсипва бсп банско
дине публикува:
21 Август 2023 | 08:56
кой от тримата кандидати че иде на балотаж с мацурев спас валеюв стойчо баненски от сдружението или костадин атанасов-дурчов

Добавете Вашия коментар

TOP