Двама мъже от Петрич и София са простреляни на Макдоналдс! ЦСКА отрече Георги Йомов да е замесен

17 Май 2022 | 06:45
0 коментара
Криминално
Двама мъже от Петрич и София са простреляни на Макдоналдс! ЦСКА отрече Георги Йомов да е замесен

Продължава разследването на инцидента на бензиностанция на Околовръстното шосе в столицата, при който двама души бяха простреляни, предаде репортер на БГНЕС.

 

Сигналът от спешните медици бе получен в 22.25 часа в понеделник.

Според първоначалнатa информация, до престрелката се стигнало след спречкване между две групи. Изяснява се дали спорещите са се познавали от преди или инцидентът е възникнал на самата бензиностанция.

 

Мъж на 36 години е прострелян в двата крака и е в шоково животозастрашаващо състояние. Другият - на 26 години, е по-леко пострадал. И двамата са настанени във ВМА. Единият от пострадалите е от София, а другият - от Петрич.

Час след инцидента в медиите се появиха слухове, че футболистът Георги Йомов е арестуван, но той самият отрече тази информация чрез съобщение, публикувано на сайта на клуба му ЦСКА.

"Във връзка с появилите се в определени медии твърдения, че футболистът на ЦСКА Георги Йомов е задържан от полицията, след като тази вечер е бил замесен в престрелка на "Околовръстното шосе" в София бихме искали да Ви информираме, че пред ръководството на клуба националът сподели следното:

"Вкъщи съм, жив и здрав. Нямам нищо общо със случилото се. Дадох колата на брат си."

Какво точно се е случило ще установят органите на реда, като ние имаме пълното доверие в нашия състезател, че не е бил замесен в престъпление."

На мястото на инцидента е била приятелката му - певицата Мария Цветкова, която е с артистичен псевдоним Ариа.

Полицията провежда огледи на място. Работата по издирването на извършителите на престъплението продължава. Към момента няма официална информация от МВР по случая./БГНЕС

Добавете Вашия коментар

TOP