Двама маскирани подпалиха с коктейл

30 Април 2023 | 10:28
2 коментара
Криминално
Благоевград
Двама маскирани подпалиха с коктейл
Двама маскирани подпалиха с коктейл "Молотов" ТИР паркинг при "Сондата" край петричкото село Първомай. Сигнал за пожар около 4 часа тази сутрин вдигна на крак полиция и огнеборци.

Горяха тировете на известния в района бизнесмен Иван Данаилов - Ванчо Пича от петричкото село Михнево, който е един от най-приближените до "сивият кардинал" в ГЕРБ Петрич Георги Ангелски. Политическа война или отмъщение на конкуренцията са само две от версиите, коментират криминалистите от РУ-Петрич, които разследват умишлен палеж. На камерите се наблюдават двама души с маски, как носят туби със запалителна течност, коментират приближени до потърпевшият бизнесмен.

Според източник на Pirinsko.com, огнената стихия е увредила осем от камионите и едно ремарке, с които Ванчо Пича извършва международни превози. Щетата е за над 1 млн. евро, коментират колеги от бранша. 
Пожарът е погасен от екипи на РСПБЗН-Петрич, които са успяли да спасят само 4 камиона.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!
 

Добавени коментари

161 публикува:
30 Април 2023 | 14:19
Това кефалите сте мн гадни хора
изроди публикува:
30 Април 2023 | 11:11
гледката е ужасяваща още пушат камионите сигурно са имали вътре товари е няма такова злобна и лоша нация е затова по добре на терминал 2 и чал тука живот нема работиш трудиш се и накрая клеччката сбогом българия

Добавете Вашия коментар

TOP