Два пътни инцидента са станали през изминалото денонощие в Петрич и симитлийското село Крупник

13 Ноември 2015 | 10:20
0 коментара
Криминално
Два пътни инцидента са станали през изминалото денонощие в Петрич и симитлийското село Крупник
  1. През изминалото денонощие, на територията на област Благоевград, са станали следните ПТП:

На 12.11.2015г. около 13:15 часа на ул.”Димитър Благоев” в с.Крупник, общ.Симитли, лек автомобил „Алфа Ромео” с 26-годишен водач от с.Крупник, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, при завой на лява крива, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в движещ се по нея лек автомобил „ВАЗ” с 65-годишен водач от гр.Благоевград. Вследствие на инцидента с охлузни рани по главите и без опасност за живота са пострадали водачът на лекия автомобил „ВАЗ” и пътуваща в него 61-годишна жена от гр.Благоевград, които след извършен медицински преглед са освободени за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в кръвта на водачите са отрицателни.

На 12.11.2015г. около 17:30 часа на ул.”Цар Симеон” в гр.Петрич, 9-годишно момченце от гр.Петрич, което тичайки пресича пътното платно се удря странично в лек автомобил „Мерцедес” с 34-годишен водач от гр.Петрич. При падането си детето е получило фрактура на ляв крак, като незабавно е транспортирано до ЦСМП-Петрич от водачът на автомобила. Пробата с техническо средство за наличие на алкохол в кръвта на 34-годишният водач е отрицателна.

  1. Бързо производство за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.1 от НК е образувано срещу И.М./18г./ от гр.Благоевград. Около 21:50 часа на 12.11.2015г. по бул.”Пейо Яворов” в гр.Благоевград, същият е управлявал лек автомобил „Опел Астра” с наличие на 1,82 промила алкохол в издишания въздух. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа.

Добавете Вашия коментар

TOP