Два пътни инцидента са регистрирани през изминалото денонощие край Благоевград и Гоце Делчев

18 Август 2016 | 12:13
0 коментара
Общество
Два пътни инцидента са регистрирани през изминалото денонощие край Благоевград и Гоце Делчев

1.   Две ПТП са станали през изминалото денонощие, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Благоевград.

На 17.08.2016г. около 15:20 часа в с.Бело поле, общ.Благоевград, мотоциклет „Ямаха” без регистрационен номер, управляван от неправоспособен водач на 24 години от с.Бело поле, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост излиза от пътното платно и се удря в циментов кол. В резултат на инцидента, с опасност за живота, е пострадал водачът на мотоциклета, който е транспортиран за лечение в болница „Исул”-гр.София. По време на управление на мотоциклета пострадалият не е използвал защитна каска.

На 17.08.2016г. около 19:00 часа по път II-19 в района между с.Баничан, общ.Гоце Делчев и гр.Гоце Делчев, лек автомобил „Опел Тигра” с 25-годишен водач от с.Корница, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост излиза в ляво от пътя и самокатастрофира.        

Пострадали са: водачът на автомобила, който е с охлузване на ляв крак и пътуващите в автомобила: 33-годишна жена от с.Корница, която е с охлузна рана в областта на гърба и 8-годишно момиченце от с.Корница, което е с охлузна рана на дясното бедро. След извършен медицински преглед са освободени  за домашно лечение.

 От полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, около 18:15 часа на 17.08.2016г. на ул.”Победа” в с.Кочан, общ.Сатовча, е извършена проверка на лек автомобил „Опел Калибра”, управляван от Л.П./30г./ от с.Кочан. С техническо средство е установено, че същият е шофирал с наличие на 2,48 промила алкохол в издишания въздух. Образувано е бързо производство за извършено престъпление по чл.343Б, ал.1 от НК.

Добавете Вашия коментар

TOP