Дупничани при посрещането на Борисов: Не те е срам!

19 Октомври 2021 | 13:01
8 коментара
Общество
Дупничани при посрещането на Борисов: Не те е срам!

Уууууууу. Не те е срам! Така някои хора от Дупница посрещнаха Бойко Борисов при посещението му днес в града. 

„Сега трябва да търсим обединение, а не разединение. Радев вече разедини нацията“, каза Борисов пред журналисти в Дупница, предаде frognews.


bg. Бившият премиер със смутена физиономия заради неочакваната навярно реакция подхвана познатите опорки. Заговори за високите цени на електроенергията. Опорките бяха изговорени почти под нос.

„Цените на стоките, инфлацията, в момента последната дума на хората трябва да е „победа“ и да се мразим. Готов съм да подам ръка на всяка партия, която застане до лекарите и се ваксинира днес. Да направим 50-60 хиляди ваксинирани на ден, да следваме Америка, Европа, защото само това е начинът да излезем от ситуацията“, коментира лидерът на ГЕРБ.

„Всичко си зависи от нас, от хората. В момента трябва да се търси обединение, а не раздяла. И Радев вече не може да заема този пост, ако ме питате мен, защото ни разединява нацията“, коментира Борисов.

Добавени коментари

Румяна публикува:
21 Октомври 2021 | 07:34
Незнам защо си измислят медиите, но аз бях там, исвиркваха само Радев, а на Борисов му се радваха. Обичат го хората и това си е. Той е единственият който мисли за нас, никой друг. Доказвал го е мн пъти . Този мухлю Радев никой никъде не го иска, това е единствения президент, който не го обичат в Европа, а и в света
До ехооо публикува:
20 Октомври 2021 | 08:25
И къде беше ти, че не се сещам. Защото аз бях там. Казвам се Иван Иванов и бях в публиката и свирка срещи Тиквата, които е за затвор
Йорда публикува:
20 Октомври 2021 | 08:24
И аз бях там. И аз. Викаха ууу Бойко, предател, затвор. Не те ли е срам. Не да викали за Радев. За Радев викаха,, да живее, успех, подкрепа,, по това време в Неврокоп. Драги писачи, тролчета
Дедо публикува:
20 Октомври 2021 | 00:26
Ще го търсите Бойко,като си видите сметките.Да дойде Мунчо Радев да ви ги плати.Ей,прост,прост народ,прост.
Иначе казано публикува:
19 Октомври 2021 | 18:08
"На калпав кур-Радев му пречи". Говори,говори и... Радев. Пак говори,говори и пак-Радев. Ама иначе е за "обединение",на всички е "подал" ръка. И на Радев.Ебати и идиота.Няма равен на себе си. Та какъвто лидера-такива и мишките около него-Радев не е там,ама Радев освирквали. И хвалби,лъжи и лизане на гъза на Тиквата от Банкя.
Оти пишете анонинмно публикува:
19 Октомври 2021 | 15:15
А бе герберски свиркаджии , какво ми пишете тука анонимно , тихомълком като мишлета.. Тая партия гнусна е за закриване и всички вие сте за затвора , путка ви лелина!! Не освирквания а ми за разтрел е !! 3 няма как да обвивката Радев защото тая измишлйотина с тока не е по негова вина това са на герб далаверите , освен това в цяла Европа в момента има проблем с цената на тока и газта !! Радев да не ви е виновен и за тока в Холандия!! Айде сектир
Аз публикува:
19 Октомври 2021 | 14:57
Борисов е най-добрият стопанин на държавата и хората! С грижа и всеотдаен денонощен труд за просперитета на народа и България! Защото спря далаверите на олигарсите и мутрите му спретнаха милиционерските компромати! Българите обаче виждат как живееха при неговото управление и при служебните демагози на диктатора радев!
Ехоо публикува:
19 Октомври 2021 | 14:21
Пишете глупости! Бях там, напротив, усвиркхваха Радев а не Борисов

Добавете Вашия коментар

TOP