ДСБ Благоевград подаде колективна оставка

31 Март 2022 | 12:32
1 коментара
Политика
ДСБ Благоевград подаде колективна оставка

Ръководството на ДСБ Благоевград подаде колективна оставка. С отворено писмо до Националното Ръководство на ПП „Демократи за Силна България“ информира за това своите членове и симпатизанти.

Ето и подробностите: Причините за това наше действие сме посочили и обосновали в подробности във въпросното писмо, като в основни линии те се свеждат до несъгласие с някои политики на партията, уронване на принципите на демократичност и плурализъм, нарушения на Устава и незачитане на легитимността на общинското ръководство.

Поради тези и други причини, считаме, че оставането ни в партията в този и вид е в противоречие с принципите, които сме отстоявали много години като членове. Затова подадохме оставка като ръководство и замразихме членството си за неопределен период.

Оставаме в очакване и ще работим за връщане към добрите практики от миналото, обединяване на членовете и по-добър имидж на ДСБ сред хората. Председател на общинското ръководство на ДСБ Благоевград е Виктория Каракостова, зам.- председател Калоян Ханджийски.

Добавени коментари

Общината публикува:
31 Март 2022 | 12:56
Браво! Много мъдро решение и точно на време!

Добавете Вашия коментар

TOP