Древната професия на Христо Иванов: От "нито глас за Пеевски" до скута на Пеевски (Видео)

22 Февруари 2024 | 21:24
0 коментара
Политика
България
Древната професия на Христо Иванов: От нито глас за Пеевски до скута на Пеевски (Видео)

Къде се изпари достойнството на Христо Иванов?! Преди избори, за пред избирателите, той се кълне в национално достойнство и патриотизъм, зове нито глас да не бъде даван за Пеевски, обещава щедро, че ще гарантира карантина за ГЕРБ и ДПС.

И малко след това същият Христо Иванов страстно се хвърля в обятията не на кой да е, а точно на Делян Пеевски. Оказва се, че не само не са поставени в карантина ГЕРБ и ДПС, а ДБ са в тясна колаборация, в сглобка, в общо управление с тях заедно с коалиционните си партньори от ПП.

На видео послание към избирателите Христо Иванов заявява:

"Нито глас за Пеевски. Става дума за българската държавност. Става дума за нашето бъдеще, за това как ще се развива България. Нито глас за Пеевски, за да можем ние след това в парламента да гарантираме, че ще има управление, което ще постави ГЕРБ и ДПС в карантина. Не, няма да има достъп на ДПС и на ГЕРБ до кокала на властта, че ще им бъде отказано това, което те смятат по право - първата брачна нощ с всяко управление. Нито глас за Пеевски. Това е въпрос на национално достойнство. Това е въпрос на патриотизъм."

А днес Делян Пеевски признава, че Христо Иванов е седял в скута му и е пил мазно турско кафе. Че му е предлагал кандидати за главен прокурор и пр. и пр.

 

"Христо Иванов и олигарсите зад него искат да вземат проуратурата. Олигархията иска да завладее и КПКОНПИ. Логично е регулаторите да са на всички, а не да бъдат делнати. Христо Иванов, който седеше в скута ми и пиеше мазно турско кафе, докато се случи конституцията и направим промените в нея, които вече са факт - сега казва, че пак щял да извади темата ДПС. Коя бе, приятельо Христо?! Всичко свърши, вие сте ми ясни. Маските трябва да паднат", бяха точните думи на Делян Пеевски.

Излиза, че вместо да отреже от първата брачна нощ с властта ДПС и ГЕРБ, както обещава на избирателите, Христо Иванов консумира брака си с тях и до днес. При това с гореща страст!

"Янкулов или главен прокурор или шеф на КПКОНПИ, Сава Петров - зам.-главен прокурор и ред други имена, които ще ги говорим. Всички органи иска да покрие със свои хора. Но му беше отказано. Делкането не!". Това поискал Христо Иванов от Пеевски, "но му бе отказано категорично". 

 

"Да спре да лъже. Много срамно лъже. Да спре да бъде слуга на олигарсите и да стане достоен български депутат и да разбере, че е тук, за да работи за хората, както ДПС работи за хората", заяви Пеевски в кулоарите на парламента.Епицентър.бг

Добавете Вашия коментар

TOP