ДРЕСКОДЪТ НА ЕДИН ГЕНЕРАЛ В ОБРЕЧЕНАТА МУ КАМПАНИЯ

10 Октомври 2016 | 18:57
0 коментара
Общество
ДРЕСКОДЪТ НА ЕДИН ГЕНЕРАЛ В ОБРЕЧЕНАТА МУ КАМПАНИЯ
Чета и не вярвам на очите си. Генерал от ранга на този, който го издигнаха за президент,  да ме издига до висота с генералски чин! Че той няма такива правомощия.
 
Чета и не вярвам на очите си. Сериозен уж човек, претендиращ за достоен да бъде държавен глава, да прави безпочвени препратки, опитвайки се да води кампания?? 
Генерал Радев, в безсилието си да противостои на кандидат-президенти, негови опоненти и премиера, се изложи съвсем с опитите си да ми сложи пола… и то в самото начало на кампанията…
Радев за "генерал с пола": Може би Борисов има предвид кмета на Симитли – чета в един информационен сайт. Чета и не вярвам на очите си.
„За мен няма значение опонентът насреща. Важно е доверието на българския народ. Не се притеснявам от никой“, чета част от изявлението на генерала, кандидат-президент. Притеснява се вероятно от собственото си безсилие.
 
На въпрос от журналисти, дали се чувства като „генерал в пола“, Радев заяви: „Казвайки това, генерал Борисов може би е имал в предвид друг случай - с кмета на Симитли“. 
?? Не разбирам генерале, къде е логиката ви, какъв е смисълът? Отказвам да се задълбочавам в размисли да я търся. Само ще ви кажа едно: 
Уважаеми генерал Радев, аз, за разлика от вас, съм избираем. Вече 15 години нямам загубени избори в общината ни. 
 
А с необяснимото, безумно поведение, проява на безсилие, безгласен вопъл, вие губите и неколцината си поддръжници в община Симитли. 
И все пак успех на изборите. Знайте, народът не е войник. Избори се печелят, показвайки себе си и качествата, с които претендирате за достоен да бъдете избран за поста, за който искате народното доверие. Но ако ги няма пък и тези качества си оставате само смешното войниче Швейк Радев... с генералски пагони разбира се...
 
Апостол Апостолов,
Кмет на Община Симитли
ДРЕСКОДЪТ НА ЕДИН ГЕНЕРАЛ В ОБРЕЧЕНАТА МУ КАМПАНИЯ

Добавете Вашия коментар

TOP