Драма в Банско! Сутеньор заключи непълнолетна в хотелска стая, полицията на крак

10 Януари 2023 | 10:52
7 коментара
Криминално
Драма в Банско! Сутеньор заключи непълнолетна в хотелска стая, полицията на крак

Сутеньор е обявен за издирване. Той е с богато криминално досие, информираха от полицията.

Рецидивистът е обвинен за насилие и склоняване към прституция. Завел в Банско непълнолетно момиче от Бяла Слатина. Биел я, давал и наркотици. Заставял я да прави платена любов в местен хотел. Държал момичето под ключ. За страданията, причинени от Р. Славчев, съобщили в полицията служители в хотела, от които тя потърсила помощ. В момента полицаите в Банско го издирват.

Добавени коментари

4х4 публикува:
11 Януари 2023 | 09:09
Хан ку Брат
иво публикува:
11 Януари 2023 | 07:37
дпс и жъчките подкрепят илко стоянов за кмет на джумаята. илко допусна на чалмите да ни превземат наще деца работат в чужбина а на дпс в общината е нема да стане илко си заминават и те с него. а жъчките ще командват от бело поле е да ам не.
Мвр публикува:
10 Януари 2023 | 12:28
В Банско е пълно с проститутки и наркотици, полицията знае ама си трае защото е корумпирана.Точно под полицията зад хотел Банско има цяла къща с проститутки ама не ги пипат сигурно защото на обедната почивка и полицията ходи да "отпусне"
Анонимен публикува:
10 Януари 2023 | 12:23
Банско спа енд Холедей.
Mile Leskov публикува:
10 Януари 2023 | 12:07
Bai mito iz4isti si 6kaf4eto 4e ida na tvoq me6ka
Мито Чечюнков публикува:
10 Януари 2023 | 11:46
Вие до кога ще продължавате да пишете глупостите си под статии,с които няма нищо общо темата,която засагате?Мамка ви дееба АЗ!Напъни се с преоданци и дриполе и ни се качиште на главата,ама че игра лосто!
Г-н Министъра публикува:
10 Януари 2023 | 11:20
Въведете коментар...Искам да попитам господата градоначалници на Общинска администрация Банско, до кога, ще търпят такива безполезни хора на работа, като например Димитър Бистрин? Уважаеми госпожи и господа, та той не може да си напише името, без правописна грешка, личния и служебен телефон му е Нокиа с фенерче, едвам се справя с този а камо ли със смарт телефон, където по принцип трябва да получава снимки за нередности, относно бездомни и агресивни кучета. От повече от 15 години, как е в администрацията (където пърди, като свиня, което пак е някаква дейност), чак в последната година са му сложили компютър от немай как, както се казва, но файда никаква, просто е селяндур пълен, за да се научи да работи с него все пак за това се изисква и малко акъл да имаш (а той хич го няма). А за култура и обноски, няма изобщо да споменавам. Г-н Бистрин, да ви попитам, с какви очи, с каква съвест заставате, пред банкомата, за да теглите заплатата си? Такива хора, като него и чеп за зеле не могат да ги използват. Той, както и много такива, като него са в тежест на данъкоплатеца, все пак получават заплата на наш гръб, а реално погледнато от него няма никаква полза!

Добавете Вашия коментар

TOP