Дясната ръка на Д. Савеклиева и лидер на ГЕРБ-Белица Иван Стойчев лъсна в схема с европари с кравите на Хюсеин Кьоров (ВИДЕО)

17 Ноември 2017 | 10:18
14 коментара
Общество

Дясната ръка на Областният председател на ГЕРБ Даниела Савеклиева - Иван Стойчев, който е общински председател на ГЕРБ-Белица лъсна в схема с европари с чужди крави.

Кравите са на зам.-директора на Горско стопанство Елешница Хюсеин Кьоров. Той ги е дал на Иван Стойчев, за да ги регистрира и така да вземе евросубсидия по мярка номер 10.

Стойчев е обявил 36 крави пред фонд „Земеделие“, които трябва да пасат в Рила. Тези животни обаче се отглеждат в съвсем друга планина.

Репортерът Дани Йорданов от „Господари на ефира“ отиде в Белица, за да се срещне с г-н Иван Стойчев, който беше доста изненадан от камерата на "господарите" и разказа с какво се занимава и какво трябва да правят хората, за да успеят.

Видеото може да видите тук: 

източник: „Господари на ефира“

Добавени коментари

Васка Тричкова публикува:
02 Декември 2017 | 00:18
Относно:коментара на анонимната мишка г-жа/г-н Белица Целите на Иван Андреев не опират до пропаднали алкохолици,наркомани и др.подобни ,а що се отнася до моите лични интереси -силно се разграничават от ПП ГЕРБ Белица,т.е мястото на Иван Стойчев по никакъв начин никога не съм го желала.Напротив.Да те просветля,т.н"Белица", същият е на тази позиция,избран с гласовете на 6 на брой симпатизанти /разбира се на тайно събрание/,а именно:1.Васка Тричкова 2.Иван Андреев 3.Люси Кифева 4.Георги Апостолов 5.Георги Андреев -негов тъст 6.единия от двамата горските Съставен е протокол.Продължаваш ли още да твърдиш,че имам подобни амбиции?!Изясниха ли се нещата?!Не членуваме в ГЕРБ Белица както аз,така и Иван още по времето на Йълдъз.....А какво стана с това красиво и добро момиче,къде изчезна......случи ли се нещо?!?!?!Наистина -всичко е ясно,резултатът също е ясен,г-жо "Белица"- разбити семейства,но в името на властта. Човекът просто малкооооо се е самозабравил. "Белица",следващият път прояви достойнство и застани зад името си.....или ще кажеш,че доблестта не е за всеки?! P.S.Препоръчвам ви и на двамата притчата"не винаги ще е така",уверявам Ви,че ще се познаете..........
Белица публикува:
19 Ноември 2017 | 20:07
Престанете вече ,много добре знаем това е дело на Иван Андреев -Айдуко ,защото иска да сложи неговата жена на мястото на Иван Стойчев ,но няма как да се случи.Никой не може да го замести.Да е ясно.
Te публикува:
18 Ноември 2017 | 09:03
Takiva kato toq ebaha maikata na Getb v Blgariq . Kyruptsiq i krajba trqbva promqna
kombata urukovo публикува:
18 Ноември 2017 | 07:38
a mojeli dami kajete koi parkov slujitel mu e izdal konstativen protokol na stoichev che kravite sa v park rila zada vzeme subsidii
Белица публикува:
17 Ноември 2017 | 23:13
Рано или късно всичко ще излезе наяве и ще се разбере .Долните манипулации на някои хора против Стойчев няма да могат да сломят духа му и да го откажат да помага и съдейства на всички.Долни клевети!Много скоро ще се докаже всичко и някои хора ще съжаляват за изказаните коментари.
ТКЗС публикува:
17 Ноември 2017 | 19:20
Главчев подаде оставка, воден само и единствено от националния интерес, а един селски тарикат, като Иван Стойчев........ все още е лидер. СМЯХ, СМЯХ, СМЯХ.
възмотен публикува:
17 Ноември 2017 | 18:44
Защо го държат толкова тези от ГЕРБ този некадърен лидер? Нима не гледат, че партията губи много и то доста много гласове от както е лидер??? А може би това им е целта да затрие партията в общината, ако е така добре ще го постигнат, скоро. Иванее, Иванее голям срам..... но ти ако имаш срам отдавна да си подал оставка.
Бай Гуй публикува:
17 Ноември 2017 | 18:39
ГЕРБ!
ГЕРБ публикува:
17 Ноември 2017 | 18:18
Аз съм симпатизант на партия ГЕРБ,ама такива работи не трябва да се случват.Иван Стойчев ако има доблест трябва незабавно да подаде оставка като координатор на Белица.Относно Савеклиева тя с нищо не е виновна.Г-жо Савеклиево пойскайте оставката на Стойчев това е моралното в момента и това трябва да стане,защото иначе вие ще изгорите
КОКО публикува:
17 Ноември 2017 | 14:30
СРАМ ПОЗОР И ДЕБОЛООЧИЕ, НО НЕ Е САМО ТОВА, КОЛКО ДРУГИ ПОЛУЧАВАТ ЕВРОПАРИ С ЧУЖДИ ИМОТИ!
Koi публикува:
17 Ноември 2017 | 13:26
Emi to vs v Gerb sa taka be ama v. Bansko e chydo nqma kravi a evro dol
Елешниченин публикува:
17 Ноември 2017 | 12:29
Чьоровия боклук се натиска за директор на горското и за това го лапа на Стойчев за да го направи директор,тоя помак ще съсипе и малкото останала хубава гора заедно с брат му "дебелия" който е горски -което е конфликт на интереси ако не се лъжа
Беличанин публикува:
17 Ноември 2017 | 11:57
Съмсем скоро ще излазат записи как Стойчев плаши със Савеклива и голям човек от ГЕРБ - София. Двамата със савеклиева крадат от държавата не само по тази схема, ами питайте кой разреши на баща му да дава дърва от горското в училището.
Камбата публикува:
17 Ноември 2017 | 11:51
СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА ОСТАВКИ САВЕКЛИЙКА Е ПРИБИРАЛА ПАРИ ОТ ТАЗИ СХЕМА В ТОВА МОЖЕ ДА СТЕ СИГУРНИ А И МОЖЕ ДА СЕ Е ПОЕБАВАЛА С ТОЯ КВАЗИМОДО СЕГА ТОЙ ТЯ И ШЕФА НА НП РИЛА ДА ПОДАДАТ ОСТАВКИ!

Добавете Вашия коментар

TOP