„Дядо Коледа с мустак“ помага на семейства в нужда в Гоце Делчев и района

01 Декември 2021 | 12:46
0 коментара
Общество
Дядо Коледа с мустак  помага на семейства в нужда в Гоце Делчев и района

Благотворителната кампания „Мисия Дядо Коледа с мустак“ продължава да помага на хора в нужда да имат една по-топла и светла Коледа.
След успешната първа мисия миналата Коледа, тази година благотворителната акция продължава, ето какво споделят в социалната мрежа организаторите на Мисия Дядо Коледа с мустак 2:
Прекрасни хора от близо и далеч,
Вие с вашата любов и помощ успяхте да помогнете на повече от 70 семейства в района на град Гоце Делчев през последната година. Надеждата, топлината и усмивките, които дарихте, са причината в тези смутни време да се обърнем отново към вас.
За съжаление, животът на много хора бе преобърнат. Очакванията за положината промяна при някои така и не се случиха. На помощ обаче идват джуджетата на Дядо Коледа във вашите лица.
Тази година мисията има няколко направления:
1) Да осигурим Коледната трапеза за семейства в крайна нужда;
2) Да сбъднем коледното желание на дете с увреждания или такова от семейство в нужда;
Да „влезем през камината“ в домовете на нашите деца с увреждания, както и такива от семейства с финансови и физически затруднения и да оставим така желаните подаръци, защото Коледа е за всички и не познава граници;
3) Да променим облика на входа в детското отделение към МБАЛ „Иван Скендеров“, осигурявайки весел и цветен тапет.
Да премахнем болничната атмосфера, страха и тревогата от детските очи в най-тежкия момент за едно дете, а именно болничния престой, превръщайки коридора на детското отделение към МБАЛ „Иван Скендеров“ в цветно, весело, абсолютно различно от болнична среда местенце. Нашата цел е пристъпвайки в боничното отделение децата да не усещат страх, а точно обратното.
За вашите дарения (финансови и материални) ние се ангажираме да осигурим пълна прозрачност, предоставяйки ви информация за човека, към когото те са предназначени, снимков материал, където е възможно и връзка със служител на болницата, за да видите крайния резултат от вашите действия.
Без вас и вашата помощ нито една от нашите цели не би била възможна!
Вашата помощ е надеждата, която някой ожесточено търси. В тези времена повече от всякога имаме нужда от любов и човечност едни към други!
Бъдете Коледата за някого! Бъдете хората, които искате да срещнете утре!

Добавете Вашия коментар

TOP