ДПС проведе предизборна среща с кандидатите за народни представители в Якоруда

25 Март 2023 | 20:58
5 коментара
Политика
Благоевград
ДПС проведе предизборна среща с кандидатите за народни представители в  Якоруда
Тази вечер в гр. Якоруда се проведе предизборна среща с кандидатите за народни представители г-н Йордан Цонев - Зам.-председател на ДПС, г-н Елхан Кълков и г-н Сайфедин Джурин - Общински председател на Младежко ДПС-Якоруда.

На срещата присъстваха и Областният председател на ДПС-Благоевград г-н Ведат Хюсеин, Общинският председател на ДПС-Якоруда г-н Ибрахим Карафеиз, Кмета на Общна Якоруда г-жа Беди Осман и Местният председател на ДПС-гр. Якоруда г-жа Зелха Караасан.
ДПС проведе предизборна среща с кандидатите за народни представители в  Якоруда
ДПС проведе предизборна среща с кандидатите за народни представители в  Якоруда

Добавени коментари

Sabri Alish публикува:
08 Август 2023 | 19:14
Ако новият кмет на Якоруда, е обещал на Беди и Карафеиз и Магда да ги остави НА РАБОТА ,НЯМА ДА БЪДЕ ИЗБРАН. ДА СЕ ЗНАЕ. Никой няма да го подкрепи в Якоруда. ДПС ще извърши ПОДМЯНА, а не ПРОМЯНА.
Драго публикува:
26 Юли 2023 | 11:16
2023 | 11:03 Мафията в Якоруда си има послушно и глупаво стадо, което ги избира. Те крадат от вас, а вие им вярвате. Стадото си заслужава съдбата. Те ви лъжат , а вие мълчите...глупаци... Това ли е елита на Якоруда, срам и позор от тези управници и съветници..те закопаха града...ДПС ще им бие шута само след 2 месеца...ще се освободим от тези паразити Беди, Карафеиз, Сабиха, Айша Х.,Куцузо, Кавалов, Хърльови,Пачка, Джама, цялата община ще има пълна подмяна на всички нива есен .
Лютви Х. публикува:
09 Юни 2023 | 14:38
Беди О. И Куцузо и Карафеиз са на процент в Билдинг Компани, която редовно печели обществени поръчки в Якоруда... Отклоняват се средства яко...и за 20 години закопаха село Якоруда...но есен ще ги уволня ..а Станимир му е брат. На Боби Богданов...и..също е за Бобов Дол...като стана кмет наесен..
Sabri Alish публикува:
08 Юни 2023 | 19:42
Елате в ЯКОРУДА, И ПИТАЙТЕ....Беди О. Защо Якоруда не се развива, защо е най бедната и безработна община вече 20 години....ами защото ни управляваха кадърни управници като ТЕБ и Кръстника ти......разбра ли БЕДИ ...от есен ще се освободим от теб и подлогите ти..
sabri публикува:
26 Март 2023 | 08:45
Искам да питам назначената за назидание на хората кметицa Беди Осман, след като обиколи селата и я посрещаха по пет души какъв извод си направи? Ти след всичкия рекет, заплахи и изнудване не успя и читалището да напълниш! Направи ли си извод колко гласове ще събереш на Данчо и Делянчо? Толкова и гласове ще има за ДПС, докато ДПС не се очисти от висчки паразити като Тебе, Пачката, Джама Бунцева и ред други, които 20 години крадът от хората.

Добавете Вашия коментар

TOP