Дошло е време разделно! Атанас Дафинов да поеме отговорност и подаде оставка за провала 100 години Пирин Благоевград!

19 Октомври 2022 | 07:14
20 коментара
Общество
Дошло е време разделно! Атанас Дафинов да поеме отговорност и подаде оставка за провала 100 години Пирин Благоевград!

Дошло е време разделно! Атанас Дафинов да поеме отговорност и подаде оставка за провала на вековния юбилей на ФК Пирин Благоевград!

Социалната мрежа "ври и кипи" за провала и отлагането на юбилей 100 години Пирин Благоевград!

Във фейсбук страницата Пирин Ултрас феновете на орлетата излезоха с позиция и поискаха оставка на треньора Красимир Петров, който вече си е събрал багажа и си е тръгнал от Благоевград.

Позиция на феновете на ПИРИН

На вниманието на всички обичащи вековния ПИРИН

Уважаеми приятели на ПИРИН. Ние феновете на този велик клуб не можем да седим безучастно или да се спотайваме около случващото се съсипване на нашия любим отбор. След 14 изиграни мача имаме само една победа и напълно бездушна и безидейна игра.

Предвид това изискваме следното:

-1. Незабавно освобождаване на старши треньора Красимир Петров поради пълното му неразбиране какво е ФК ПИРИН.

-2. Ултиматум към спортно-техническото ръководство и административно такова в лицето на: изпълнителен директор - Велислав Елезов, президент- Станислав Манолев, спортно технически директор- Светослав Дяков и представител на общината- Атанас Дафинов. Да дадат до 24 часа отговори, защо отборът е в пагубно състояние и защо бе провалено отбелязването на 100 годишния юбилей?

Ако не получим отговори на тези въпроси, приемаме това за неуважение и акт на враждебност и ще предприемем нужните действия. И всеки един от тях да отчете какво е свършил по повод тази организация!

Срещи не желаем! Очакваме отговори на тези въпроси в писмен вид на официалната страница във Фейсбук и какво ще правят занапред?

Призоваваме община Благоевград, във връзка с гласувания от ОБС- Благоевград на 02.09.22 бюджет в размер на 50 000лв да организира празненства до края на годината, било то концерт или друго мероприятие от този тип.

100 години само ПИРИН!

Припомняме, че през месец март тази година на среща в сградата на общинска администрация се проведе среща между фенове, ръководство на Пирин и представители на община Благоевград, където бяха обсъдени и набелязани идеи за отбелязване на годишнината с различни събития, като детски футболен турнир, фотоизложба, изработка на екипи, значки, флакчета, винили, флаери, плакати и т.н.

Единственото събитие, което събра ветерани на клуба от различни поколения бе фото изложбата с пана в центъра на града и артефакти изложени в РИМ Благоевград. И всичко това благодарение на кмета Илко Стоянов, Методи Кехайов, Биляна Караджова, Иван Стоянов и десетки привърженици на любимия зелен отбор.

По предложение на кмета Илко Стоянов, Общински съвет гласува и отпусна 50 000 лева за празненствата, които трябваше да се проведат на 22 октомври, а само преди няколко дни те бяха отложени за април 2023 година.

Това е срам и позор за благоевградската спортна общественост!

В социалната мрежа благоевградчани обвиняват в безхаберие и провал Атанас Дафинов, който е представител на общината във ФК Пирин, като настояват да поеме отговорност за проваления юбилей и да напусне незабавно поста който заема.

"Защо се провали честването на юбилея 100 години Пирин? Защо не се организира футболна среща между ветераните на любимия отбор Пирин? Къде са парите 50 000 лева отпуснати от Общински съвет за рождения ден на Пирин? Къде са трансперантите, флакчетата и балоните за 100 години Пирин?". Това са само част от въпросите, на които Атанас Дафинов ще трябва да отговори пред общинските съветници и гражданите на Благоевград.

Ето какво казва Атанас Дафинов в първото си интервю за www.fcpirin.com.

– Какво значение има ФК Пирин за хората в Община Благоевград? Какво влияние трябва да има върху младите хора в Общината?

– Освен всичко друго, ФК Пирин е силно социално ангажиран клуб. Трябва да сме пример за младите, да ги „запалим“ по футбола. Децата на Благоевград трябва да спортуват и футболния клуб им дава чудесна възможност за това. Важно е за здравето на младите, да растат в хармония между здрав дух и здраво тяло. Да бъдат далеч от пороците на модерното време. Иначе всички знаем, че Пирин е религия, Пирин е начин на живот за феновете тук. Обичащите отбора минахме през всякакви етапи – изживяхме заедно успехите от миналото, бяхме на дъното, тръгнахме нагоре и сега продължаваме стъпка по стъпка да следваме целите си. С верността и подкрепата, публиката на отбора си заслужи напълно определението като най-пламенната и подкрепящата. Винаги когато съм разговарял с различни представители на други клубове, съм получавал уважение за феновете и отбора на Пирин. Това е гордост.

Господин Дафинов в първото си интервю, като управител на ПФК Пирин казва, че осъзнава важността на работата си и вярва, че ще реализира многобройните си идеи. Никой обаче не видя черно на бяло неговите идеи, за развитието на клуба. Единствените му изяви бяха да се снима с Димитър Бербатов на събития, за които той няма никакъв принос. И нещо друго много важно, уреди на работа в клуба своята приятелка, постави за шеф на ДЮШ на Пирин Петър Карачоров, който са кум и кумашин. Съпругата на Карачоров също работи в клуба. Определено Дафинов разви шуробаджанашината в клуба.

Незабавна оставка на Атанас Дафинов за провала 100 години Пирин!

Добавени коментари

Пирин публикува:
22 Октомври 2022 | 08:47
Заплатаджията Наско Дафинов да се маха за седем месеца нищо не допринесе за рождение ден на Пирин и са кмета иска да замете трохите под масата ама ние феновете помним и ще си излеем гнева когато трябва и само Пирин вече събрахме над 4000 лева.
Оставка публикува:
21 Октомври 2022 | 07:53
Кой е виновен кмета или този Атанас Дафинов. Кой провали ден ден на Пирин. Оставка
нико публикува:
20 Октомври 2022 | 17:42
Атанас Дафинов да си тръгва веднага не да се крие зад кмета вънка веднага от март април май юни юли август септември октомври не е организаирал нищо и накрая ще ми съобщават че честванията ще се осъществат другата година а областния съвет е гласувал 50 хиляди лева за празника на ПИРИН. Оставка веднага тоя само взима заплата и не прави нищо за клуба.
sandanski polic damqnica публикува:
20 Октомври 2022 | 09:02
Naseto Dafinov dobre poznat ot razrabotkite na GDBOPP za nego e imalo signali za igra na toto no dali e dokazano moje da kaje samo prokuraturata v sandanski i petrich za novo delchevo. mahaite go pravi se na tih i greshen ama go gonete
Антония Георгиева публикува:
20 Октомври 2022 | 07:36
кво става в тоя град бе хора всички са откачили всеки си прави кво му хрумне то са кредити то са фалш гласувания то е парк бачиново то е аквапарка то са подписи за референдум! аз за една седмица в благоевград пощурях от слушане на глупости та кмета бил такъв та съветниците иначе та кучета котки и всеки втори коментира тасков и дончо е това е безумие! града се епревърнал в филм на ужасите и гражданите са главните герои! падение манталитет грамостност липсва всичко!
сички на сесия в петък публикува:
20 Октомври 2022 | 07:09
Да се маха тоя от Пирин в петък сме на сесия и ке го оправиме.
martin публикува:
19 Октомври 2022 | 22:48
za cvetq v blagoevgrad se davat milioni leva sadat se po gradinki ozelenqvane 4istene peiki inspektorat 4inovnici v obshtinata e strashno v staq po deset 4oveka i da nema pari da se organizira na pirin godishninata i da se otlaga za drugata godina e da vi mamata na site bokluci za motokrosa dadohte dvaise hilqdi i se provede a za pirin nemoje a inache se kriete gore v lojata na stadiona i se pie vino i vodka na korem a nie fenovete dali nema da se kachim tam ta da vidim kak 4e se razminem nadole po stalbite pisna mi na dedoviq
Ганцата публикува:
19 Октомври 2022 | 21:13
Дафе къде са парите 50 000 лева отпуснати от Общинските съветници за рождения ден на Пирин за празника на футбола в Джумаята. Дафе как ще запомним 100 годишните тържества. Тасков каза че два пъти си е дигнал заплатата и ако е така да напуска веднага та тоя тотаджия зима повече от кмето бе.
елезов екип публикува:
19 Октомври 2022 | 21:01
Вили Елезов да се маха от Пирин Манолев президента и той и Анастас Дафинов и председатела на областния съвет дето гласуват парата.
Гошо таксито публикува:
19 Октомври 2022 | 20:10
Тоя да изчезва за Петрич и да си гледа там Ново Делчево и с Пирин да не занимава видехме го че е калпазанин нищо не става само стойки по стадиона аре Баста Дафчо
Василка публикува:
19 Октомври 2022 | 15:23
Наско наско оти наско ти не организира нещата колко пари зимаш ти наско за да пиеш кафе на радината по цел ден; Наско бегай си троши некъде главата заплатаджийо а не да ми се правиш на грешен; Наско и илко нема да те спаси са пред саветниците да си правиш доклад да се изповедаш и през врата та чак на Марикостиново си гледай оранжериите; Наско не те ли е срам големия шеф;
Венци публикува:
19 Октомври 2022 | 14:57
За Ищар и Горан Брегович пари има а за Пирин другата година защото тогава са изборите за кмет и да трупаме точки! Това е тъпия пиар на некой болен човек! Елезов и той има вина затова Поли си го шляка по ушите!
milen публикува:
19 Октомври 2022 | 14:29
pribiram se ot angliq i povejdam protest pred ob6tinata koi se podigrava s pirin sas znameto v glavata
фен публикува:
19 Октомври 2022 | 11:58
Определено се изложиха с честванията за 100 годишнината. Казвам честванията, при условие, че няма абсолютно никакво честване от страна на клуба. Кръста ще си го носите вие, но цял Благоевград ще помни вашия провал и вашата незаинтересованост към Празника на Пирин. ОСТАВКА!
Янко публикува:
19 Октомври 2022 | 09:32
Гласувани са 50 хиляди къде са парите защо неможаха да направат един пат завинаги нещо като хорат!!!!! За всичко са виновни общинските съветници! Да кажат къде и на кой дадоха парите!!!!!!
каравана кончето публикува:
19 Октомври 2022 | 09:28
кмето и бриндо са си стиснали рацете и за да не изгори илко че пине вода наско нече не си го е заслужил.
kire mustako публикува:
19 Октомври 2022 | 09:17
petrich prevze pirin da se maha i na stadiona da ne se merka
ПИРИН УЛТРАС публикува:
19 Октомври 2022 | 07:52
Феновете отиваме на сесия ПРИ съветниците да ни кажата къде са парите нали това е бюджет гласувано, къде са парите. Защо Елезов вика нема пари а си строи каща. Всички пред общината и на сесията за отчет за ПИРИН.
Орлета публикува:
19 Октомври 2022 | 07:50
Все му е такава работата на Тръчи Лажи, само на думи сме пекани.
само пирин публикува:
19 Октомври 2022 | 07:41
бриндо какво му лъскаш имиджа на кмета и той има вина всички отговорни за падението за провала на пирин за парите и за всичко което доведе пирин до това ниво да подават оставки не ги е срам за ищар и горан брегович има пари а за сто годишнината на пирин нема е това са ни оправниците и отлагат за другата година та тогава пирин е на сто и една година немам думи разочарован съм но пиринката ми е в сърцето а тоя дафинов ли е елезов да се махат да не ги виждам на стадиона

Добавете Вашия коментар

TOP