Докторски син арестуван в Дупница да шофира дрогиран, в дома му откриха кокаин за 350 хил. лв.

08 Август 2022 | 07:57
3 коментара
Криминално
Докторски син арестуван в Дупница да шофира дрогиран, в дома му откриха кокаин за 350 хил. лв.

Синът на патоанатом от Дупница е задържан за 24 часа в ареста на РУ на МВР за притежание на голямо количество наркотици и е шофирал дрогиран личното си БМВ. 

В дома на 36-г. Ст. Динков от Дупница е извършен обиск, след като бил спрян за проверка от пътни полицаи и бил тестван за наркотици.Тестът реагирал на кокаин. Пред проверяващите шофьорът категорично отрекъл, че е взимал наркотик, преди да седне зад волана. Взета му е кръвна проба, която е изпратена във ВМА за потвърждение.

Дежурните пътни полицаи уведомили колегите си от отдел „Тежки криминални престъпления“ към РУ на МВР, които извършили обиск в дома на Ст. Динков и открили 598 г кокаин два буркана, като цената по данни на експерти надхвърля 350 хил. лв.

Пред криминалистите той твърдял, че съдържането в бурканите е хранителна добавка, която ползвал ежедневно. Прахообразното вещество обаче реагирало на кокаин, изпратено е за анализ в специализирана лаборатория.

Ст. Динков е син на единствения патоанатом от Дупница. Той е семеен, с дете.

След 24-часовата мярка за задържане е пуснат на свобода.

За случая е уведомен дежурен прокурор. Срещу Ст. Динков е образувано досъдебно производство. Той не е криминално проявен.в.Струма

Добавени коментари

Лили публикува:
10 Август 2022 | 07:23
И защо го пускат с открито огромно количество кокаин? Значи е пласьор или дилър? Да убие с дрогата млади хора или претрепе дрогиран хората по пътищата? Правосъдие в България, няма що!!!
румен иванов публикува:
09 Август 2022 | 12:17
Браво на полицаите! но щом е син на единствения в Дупница патоанатом, значи ще му се размине!
Гоше публикува:
08 Август 2022 | 21:51
И са, не било кокаин , а било протеин !!!

Добавете Вашия коментар

TOP