Добринище даде старт на петото издание на Шах фест 2022

11 Септември 2022 | 11:25
3 коментара
Спорт
Добринище даде старт на петото издание на Шах фест 2022

Турнирът се проведе в девет кръга по швейцарската система, с главното съдийство на Георги Бъдников. Петдесет и двама участници от цялата страна застанаха един срещу друг в партиите. Силно впечатление направиха състезателите в детските възрастови групи, като най-малкия участник беше само на осем години. Събитието откри с приветствие към организаторите и участниците заместник – кмета Костадин Атанасов, който подчерта тяхната заслуга за развитието и популяризирането на този интелигентен спорт в община Банско.

За своето участие в престижния формат, всеки от участниците получи грамота, а гросмайсторите триумфираха с купи и парични награди подсигурени от Община Банско и Клуб по шахмат – Добринище.

Добавени коментари

Айде стига бе! публикува:
12 Септември 2022 | 11:04
Оставете го вече тоя шизофреник!Стига сте ни занимавали с него!
"Преобул се Илия-погледнал се -пак в тия" публикува:
12 Септември 2022 | 10:57
Мислехме,че Мацурев се е вразумил и неговете говорители ще бъдат по-разумни да не го излагат повече,защото той е достатъчно познат.Оказа се,че той вече е стана л"друг".Но НЕ! Акъл му не идва и плещи все едно и също.А-ха-"ново начало",което направо значи - "Нов бардак със старо момче"! Бил се променил.Ха-ха-ха!Той за нас вече е бита карта.Дайте нещо по-ново,не толкова,но по-разумно поне!Защото той се доказа,че е изчерпан и добре познат!
Банско! публикува:
11 Септември 2022 | 13:33
Нашият лидер приветства начинанието! Като депутат, Мацурев ще работи не само за Банско, но и за гражданите на Добринище. Мацурев - ново начало за Банско и Добринище! Да дадем възможност на нашите градове да се развиват! Мацурев - ПОБЕДА!

Добавете Вашия коментар

TOP