Добрата новина: Няма да има вечерен час и КПП-та

18 Март 2021 | 11:31
0 коментара
Общество

Добрата новина на фона на задаващия се 10-дневен локдаун е, че няма да има вечерен час и КПП-та, обяви здравният министър проф. Костадин Ангелов. Затова той смята за неуместно да се използва думата "пълен" за локдауна. 

Строгите мерки влизат в сила в България от понеделник 22 март до 31 март, т.е. ще важат три дни преди изборите на 4 април.

"Нека всички български политици, които твърдят, че мислят за българските граждани, да го покажат с делата си. Нека ситуацията с COVID-19, която е световна криза, не се превръща като част от кампанията на политическите партии. Господа и дами политици, много моля, ако не можете да бъдете част от решението на проблема, не ставайте част от проблема", призова здравният министър.

"Изборите са обезпечени, има издаден указ от президента, изборите могат и ще се проведат безопасно в хода на тази пандемия. Датата не е определена от нас, тя е решена след консултации", отговори министър Ангелов на журналистически въпрос.

Изборите идват и си отиват. Политиците идват и си отиват. Този народ остава. И ако всички политици пречупват тази пандемия през изборите, хората ще разберат кой кой е“, каза проф. Костадин Ангелов. Самият той е водач на две листи на ГЕРБ за парламентарните избори.

Добавете Вашия коментар

TOP