Добра новина: Откриха Кристин!

30 Юни 2023 | 18:34
6 коментара
Общество
Благоевград
Добра новина: Откриха Кристин!

28-годишна жена от Благоевград, която бе в неизвестност повече от 30 часа, е открита. Тя е в добро състояние.

В издирването на Кристин Иванова участваха през целия ден над 20 доброволци. За изчезването на младата благоевградчанка съобщиха в социалните мрежи нейни роднини. Пост във фуйсбук публикува и СБС – Отряд Благоевград. Ръководителят Владимир Филков събра съмишленици и обходиха близкото до Благоевград село Еленово, а също и целия квартал, носещ същото име. Вероятното местонахождение бе посочено по-рано днес от нейни близки.

"Възможно е да се е подслонила в сграда или строеж. Моля, ако има доброволци да проверят района от габърчето на снимката посока землището на село Изгрев и землището на село Еленово всички къщи и строежи", написаха те.

Добавени коментари

До ален мак публикува:
02 Юли 2023 | 16:13
Те са я търсили защото се е знае при кой е нали е наркоманка изпардела,като са я намерили са и зели багажо и све иначе полициата за тяхно ползване ще го вземе ,а и не пишат къде да я намерили хаха Сигурно се е била надрусала как си може и всеки като и е теглил по два тека и са я пратили да си ходи до другия път
само питам... публикува:
02 Юли 2023 | 14:08
Проверихте ли колко пъти са я дупили?
Йонев публикува:
01 Юли 2023 | 03:13
Поздравления за момчетата от инспектората, юнаци с големи сърца!
Йонев публикува:
01 Юли 2023 | 03:12
Господин дразкач платен, тези които твърдите ,че обикаляха из ален мак, не търсиха "УЖ" а обърнаха целия град надолу с главата в името да намерят женичката и да я върнат обратно при семейството си, както и направиха! Ти вместо да си пиеше бирата и да се чешеше по голия космат пъп, можеше да си размърдаш пръдливия фтасал задник и да се включиш в издирването, защото утрешния ден може твой близък да търсят и да ти върнат близкия човек вкъщи невредим и добре и да се погрижат за него , така, че не обиждай хората, нищо не се знае в живота! ;)
Ален Мак публикува:
30 Юни 2023 | 22:08
Какви бяха тези където днес въртяха по апартаментите в Ален мак и уж търсеха изчезналата Кристина
Велко Ан. публикува:
30 Юни 2023 | 20:12
Браво на момчетата от инспектората на Илко Стоянов, че намериха жената жива и здрава! Имаме голяма нужда от тях, винаги са на място и винаги помагат, браво на тези момчета!

Добавете Вашия коментар

TOP