До края на годината се очаква в Благоевград да започне строежа на голяма търговска верига

13 Февруари 2024 | 19:39
13 коментара
Бизнес
Благоевград
До края на годината се очаква в Благоевград да започне строежа на голяма търговска верига
До края на тази година се очаква да започне строителството на голяма търговска верига в Благоевград. Тя ще се намира в близост до жп гарата и автогарата, като сред благоевградчани районът е известен като бившите Зърнени храни.

На пресконференция кметът на Община Благоевград Методи Байкушев каза, че вече се е срещал със собствениците на въпросната търговска верига, като в разговора те са заявили намерението си да кандидатстват за разрешително за строеж през тази година, както и да започнат да строят.

"Това са частни намерения, от тях зависи кога ще ги заявят. Факт е, че потърсиха среща с мен и говорихме, което означава, че намеренията им са сериозни и се надявам да се случат, защото все пак това е инвестиция за града ни“, добави той.

Добавени коментари

Оруел публикува:
17 Февруари 2024 | 13:25
Много вериги магазини....повече конкуренция, а оттам по-ниски цени, ама надали.. .хората нямат пари...ниски заплати....единствен печеливш общинарите продали мястото...и новите собственици! Общинарите да внимават.....многото пари , не значи дълъг живот и щастливи и здрави деца!
Илия публикува:
16 Февруари 2024 | 09:43
Как таската ,този имот от 20 дка.ЗА 10'ки МИЛИОНИ ГО ПРИДОБИ- ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ КАТО БАЩИНИЯ, ЗАЕДНО С камбитката?!И СЕГА НАЙ ВЕРОЯТНО ЩЕ ГО ПРОДАДЕ НА ВЕРИГАТА,ЗА 100 000 000. ОГРАБИХА ГО БЛАГОЕВГРАД ХОРА?! ВЕЧЕ ЗАДМИНАХМЕ ВИДИН .НАЙ БЕДНИ,С НАЙ МАЛКИ ЗАПЛАТИ.
Кали мали публикува:
15 Февруари 2024 | 19:43
То хубаво ще има верига от голям магазин,,, ама кой ще пазарува??? Хората нямат пари!
Димитров публикува:
14 Февруари 2024 | 14:29
Ха ха ха какво разбират умреляците от индустрия!? Тях и в гроба като ги положат ще стават нощем да обират съседите...
Анонимен публикува:
14 Февруари 2024 | 12:34
Пълна глупост. Поли строи цехове ние магазини. Голяма придобивка. ха.ха.
Тодорчо публикува:
14 Февруари 2024 | 12:11
Не забравяйте че същият този Тасков които доведе Благоевград до положението на призрачен град в момента е председател на общинския съвет!Извода е следният: Много неук народ обитава Благоевград!
Милена публикува:
14 Февруари 2024 | 09:43
Това място до жп гарата където бяха зърнени е много подходящо за гробища за нашите градски вип персони мисля че ще могат да се съберат на куп в този парцел така обикновените хора когато минават от там и видят гроба на някой ще цъкат с езици и ще си казват краде краде пари и той умря но поне хубав гроб му направиха на хубаво място вип място
феникс публикува:
13 Февруари 2024 | 23:27
Кой ще работи в завод...за 1000лв...трудоспособното население бяга навънка.. Тука останаха държавни служители,, пенсионери, мързеливи хора, дилъри..нищо свестно за жалост.. Умира Благоевград..
no name публикува:
13 Февруари 2024 | 23:12
истина е, че трябва да се строят фабрики, да се отворят цехове, в града има много занемарени имоти, които можеха да да подпомогнат икономиката ни, но тези които ни управляват нямат воля това да се случи...
Уточнение публикува:
13 Февруари 2024 | 22:06
Това място беше продадено на полска компания, но тьй като не си бяха плащали данъците Общината им го взе. Съответно шефката на КФМ и Тасков закупиха мястото на добра цена и после го шитнаха за няколко милиона на Фантастико. Така се прави "бизнес" по нашите ширини.
само питам... публикува:
13 Февруари 2024 | 21:45
Това място навремето май го купиха Таската и Камбата, събориха силозите и го продадоха, ако не се лъжа, на “Фантастико“, като гушнаха бая дебели пачки? Друг е въпросът кой ще купува, като насреща му е “Кауфланд“, а и градът е с най-ниски заплати в страната и постоянно населението му намалява?
Само питам публикува:
13 Февруари 2024 | 21:01
А Тасков и изваров дали не участват там? А Насо Камбитов? Всички са крадци!
Атанас Ангелов публикува:
13 Февруари 2024 | 20:55
Стига с тези магазини и молове. Не е ли по-добре да се строят заводи????

Добавете Вашия коментар

TOP