ДНСК - София щурмува община Благоевград! Кметът Илко Стоянов с позиция за парк „Македония“ (бившите казарми)

27 Януари 2023 | 18:13
40 коментара
Общество
ДНСК - София щурмува община Благоевград! Кметът Илко Стоянов с позиция за парк  Македония  (бившите казарми)

ДНСК - София щурмува община Благоевград! Кметът Илко Стоянов с позиция за парк „Македония“ (бившите казарми)!

Уважаеми съграждани,

Трябва да ви запозная с един казус, който ще засегне пряко развитието и бъдещето на над 500 деца спортисти и техните семейства, но всъщност ще засегне и цялата общественост в Благоевград. Вследствие на една неясна кореспонденция от ДНСК, която е на пряко подчинение на МРРБ, ми се нарежда Община Благоевград да не използва сградите, находящи се в парк „Македония“ (бившите казарми), в които до момента местни спортни клубове упражняват своята тренировъчна дейност. През месец октомври 2022 г., буквално в последния момент, с решение на Общински съвет, успяхме да изпълним ангажимента си към държавата, като сменихме предназначението на сградите в парк „Македония“ (бившите казарми), които са собственост на Община Благоевград, без да бъдат извършвани каквито и да е строително-монтажни работи. Последваха множество писма от областния управител и от МРРБ, като на всяко едно от тях Община Благоевград отговори, че е изпълнила своите ангажименти и няма как държавата да има претенции за терена и сградите. Очевидно, областният управител е останал недоволен от този факт, защото е подал сигнал в РДНСК - Благоевград. След проверка на РДНСК – Благоевград беше установено, че няма никакви допуснати нарушения. Явно недоволен и от този факт, областният управител е подал пак сигнал, този път в ДНСК - София.

Трябва да отбележим обаче и два допълнителни факта:

1.Областният управител вече е станал зам.-министър в МРРБ.

2.На същата дата, когато се извършва повторна проверка, този път от ДНСК, се провежда среща в МРРБ, породена от недоволство на жители на община Благоевград, пряко свързана с неизпълнени ангажименти от МРРБ за изграждане на моста при село Покровник. След извършената проверка ДНСК излизат с абсурдни твърдения, които по същество означават, че бившата казарма е незаконна, оттогава откогато е изградена, защото на цялата общественост е известно, че Община Благоевград никога не е реконструирала самите сгради. Естествено, че ще обжалвам неясния документ, издаден от ДНСК, с който се издава забраната за ползването на сградите. Няма как да не ми направи впечатление обаче, че МРРБ вместо да вложи енергия в посоката на нещо положително и да изгради моста над р. Струма на Покровнишко шосе, влага енергията си в това да накаже и ощети децата на Благоевград!

Затова искам да завърша с това, че Благоевград не е на кмета, Благоевград не е и на държавата. Благоевград е на хората!

#БлагоевградЕНаХората

Добавени коментари

черния грозник публикува:
31 Януари 2023 | 22:10
фрезования асвалт е толко черен като тъмната страна на черния грозник
Боце публикува:
29 Януари 2023 | 12:36
Стига с тая шушулка...
Яна публикува:
29 Януари 2023 | 11:38
А бе какъв гербаджия!? Ние да не сме овци, нали не си мисли някой, че щом е сменил партията и ние гласуваме по дефолт!!!
до Цветарката публикува:
29 Януари 2023 | 09:32
Вместо да върши нещо градивно за общината, този екземпляр знае само да тича по София гербаджия да го правят, защото си мисли, че така ще спечели изборите, праща пишман журналисти фалшиви новини да разпространяват, злобее и злобее...
Септември Симитли публикува:
29 Януари 2023 | 09:25
Илко Стоянов поми ли как праща полицията и БТВ на Поли в Симитли е са да знае от Поли зависи дали може да стане кмет Илко на Благоевград което означава че няма; Поли помни и като дойде време наказва и показва; Кмета ще е Радослав Тасков.
Тръчи лажи публикува:
28 Януари 2023 | 09:26
Още някой инхаус договор не е ли сключил този? Срам и позор е за Благоевград. Освен китки да сади декември месец някой да ми каже какво е направил за общината. А ако ГЕРБ го издигнат за кмет край с партията. Мъж не останали в тази партия да му каже на Борисов, че тоя не става? Че лети от партия в партия, че е пълен аматьор
Родител публикува:
28 Януари 2023 | 09:25
Знаете ли какви такси плащат родителите за децата?Никакви облекчения няма,плащаме заплати,наеми,сценични костюми и участия в състезания!Къде е помощта от държавата?Само на думи?Децата са бъдещето!
Антон публикува:
28 Януари 2023 | 09:09
Шушков кмет
Турско синьо е номер 1 публикува:
28 Януари 2023 | 08:29
ДПС подкрепя кафявия заради турското синьо. Червилов назначил Муртова на граждански договор в паркинги и скоби по нареждане на кафявия.
грозен публикува:
28 Януари 2023 | 08:17
черния киселия грозния е това е той на багиро брачедо тръчи лажи не си вдига телефона комарджията
Iliq публикува:
28 Януари 2023 | 05:55
Toq e psevdokmet I sa za izborite kato tomov vtora cigulka jadni za vast no bez rezultat ot kmetuvaneto. Baikushev e noviq kmet na blagoevgrad.
Роячки публикува:
28 Януари 2023 | 04:52
ГЕРБ Благоевград категорично казваме че няма да подкрепим Илко Стоянов за кмет едно че няма да има шанс другото е че на този човек не може да му се вярва. Съветниците и клубовете в града сме наясно че е имало някакви срещи с Борисов но това не означава че ще го подкрепим още повече Борисов като разбере за тези простотии които прави от ден на ден ще вземе друго решение.
Nqma drama публикува:
28 Януари 2023 | 04:34
ilko nogo zagrijen za decata nali roditelite na decata si pla6tat taksi e 6tom si pla6tat klubovete da osigurat pome6teniq zala ima I na zapad I na juzu I v internata i v fiskolturnite saloni na u4ili6tata
Френски публикува:
28 Януари 2023 | 04:12
Илко е приключил кат кмет и това го знае всеки в градо и нема да изкара до края на мандата. Разбрали са се с Тасков и си прават каквото си поискат по свирката на Неделчо.
Говорител на народа публикува:
27 Януари 2023 | 23:18
Илко е N1 и пак ще бъде кмет!!!!
Правата лопата публикува:
27 Януари 2023 | 23:16
Асфалтовото журналистче,колко даваш за писане на коментари?Гледам все едни и същи пишеш,смени малко репертоара!
piksi публикува:
27 Януари 2023 | 21:50
shtom poli kaza che toq nema da go bide znachi e do tam a poli ne byrka za razlika na kambita tomov i ilko . Donata izliza pak za kmet i stiga s blite petna po praznata kratuna .
краси еврото публикува:
27 Януари 2023 | 21:47
черен и грозен е благоевградския шериф само йончев му е у главата
протест пред общината заради такса смет публикува:
27 Януари 2023 | 21:44
Такса смет знаете ли колко е два пъти по съпо и за нея ли Шушков е виновен та нали секо предложение в областния съвет се предлага от кмето и гласуват саветниците. Такса смет ще свали Илко от кметския стол и то само след 10 дена започват протестите пред общината.
дора публикува:
27 Януари 2023 | 21:41
това на снимката кмета на благоевград ли е лелелелелелеле та кмето васе на предел е по бел
ВЕЛЕВА публикува:
27 Януари 2023 | 21:38
ИЛКО ВЕРНО ЛИ СИ ОТКАЗАЛ НА ФРАНКОФОЛИ Е ЩЕ СЕ ПАВИ В ПЛОВДИВ АКО Е ВЕРНО НЕ ИСКАМ ДА ЧУВМ ЗА ТЕБ
Иван Китанов публикува:
27 Януари 2023 | 21:23
Защо се оправдаваш само със Шушков кмете не може се Шушков да ти е виновен и вкарваш децата в интригата не това е недопустимо има интернат има зала Скаптопара не се прави на жертва а се вземи ураце и действай че както си трагнал кмет нема да станеш повече!
ЖОРО публикува:
27 Януари 2023 | 21:11
ИДВАТ ИЗБОРИ И НИЕ ДЖУМАЯТА ТЪРСИМ КМЕТ ДЕТО НЕ ПИЕ НЕ ИГРА КОМАР НА ШМЪРКА КОКАИН НЕ ЛАЖЕ НЕ МУ ТРЕПЕРАТ КРАКАТА НЕ Е ЦИГАНИН НЕ Е ПОДКРЕПЕН ОТ ДПС НЕ Е ИНТИГАНТ И НЕ ГО КОМАНДВА БАГИРО!
герб сме номер 1 публикува:
27 Януари 2023 | 21:06
кмето на симитли е казал че герб нема да подкрепат илко е това е най големата новина наздраве пия от кеф герб си издигаме наш кмет илиян или росица
polina публикува:
27 Януари 2023 | 20:59
resto na kazarmite resto na parata po petrichko i nakraq na sofiq pri nedelcho
кристиян публикува:
27 Януари 2023 | 20:56
шушков ке го нагласи на илко нема да го пропусне да му даде вазможност за нов мандат хахаха илко са ке се насере от ад от се скара сас шушков ама е късно либе за китка.
Обективе публикува:
27 Януари 2023 | 20:40
Ванката,дето го оправяха с лопатата в Разлоч,ще е новия кмет.Той познава генерали и знае да свири добре!
пак нов кмет публикува:
27 Януари 2023 | 20:31
говори се че отстраняват илко като кмет заради казармата имало е нарушения дано не е верно иначе требе да сложим пак временно изпълняваш длъжността кмет дюлгеров или халилова;
ГЕРБ Благоевград публикува:
27 Януари 2023 | 20:28
Бойко Борисов ако иска да закопа ГЕРБ в Благоевград нека поткрепи Илко Стоянов и край умираме и няма прераждане оставаме в историята с (Камбитов Шопова и Франкофоли)
Вълова публикува:
27 Януари 2023 | 20:13
И ние с Юри Воев сме с Илко да знаете помогнахме на Дончо са ще помогнем на Илко нема начин нали сме от ГЕРБ.
Чората публикува:
27 Януари 2023 | 20:02
Манзуро от Покровник дето лежа в затворо за папироси командва Илку. Може ли един затворник дето са му праснали газо от ебане в затворо да командва Илку! Да назначава да уволнява и да казва кое дете в коя децка градина да е! Другия затворник покрай Илку е крадецо на ток и той лежал в затворо за убийство ей само бобовдолци и цигани педераси и наркомани!
дп molia vi публикува:
27 Януари 2023 | 19:56
Защо? Маймуна се снимала, маймуна излезнала
Гошо публикува:
27 Януари 2023 | 19:55
Илко, Шушков ще те изпапка.
Алекс публикува:
27 Януари 2023 | 19:45
Кафяв, за нищо не ставаш. И това, което получи на готово и него ще разсипеш. Няма едно министерство, в което да те приемат. Не си привлякъл един лев в общината, инвеститорите не искат да се срещат с теб. Не се отвори едно работно място през твоя полумандат. От както си кмет проблемите растат като броя на кучета и дупките по улиците. С какви очи говориш за друг мандат? До толкова ли си си заврял главата в задника, че да не виждаш, че си пълен провал!? Скрий се някъде и изчакай да свърши жалкото ти кметуване.
Илиян публикува:
27 Януари 2023 | 19:34
Да се маха този кмет. Всички са срещу него. Нищо не прави освен да си търси виновни за всичко.
Пешо Благоевградски публикува:
27 Януари 2023 | 18:57
Все някой му е виновен на тоя. Нищо не направи за този град. От партия в партия членува. Сега всяка седмица тича на София гербаджия да го правят. Смешна работа! Нищо градивно от него и неговия екип. Само оправдания за невежеството му и невежеството на екипа му
molqvi публикува:
27 Януари 2023 | 18:46
smenete snimkata molqvi se
Христина публикува:
27 Януари 2023 | 18:44
РДНСК да проверат разрешителните за строеж и ма много нередности. Главния архитект и кмета са се изплашили от глоби значи ще има санкции!
евала публикува:
27 Януари 2023 | 18:35
евала за снимката евала първи братовчед на муто
На Илко не му върви публикува:
27 Януари 2023 | 18:33
Когато министерството на отбраната сключо договор с община Благоевград с кмет Атанас Камбитов имаше поети ангажименти. Трябваше да се строи Експоцентър и т.н. Проекта не бе изпълнен нито от Камбитов, нито от Томов, нито от Стоянов, и дойде време държавата да си вземе казармата. Нещо повече общината е блъснала няколко сгради и гласувани няколко ПУП и ето че дойде време МО да си вземе казармата. Ще запомним парк Македония със сватбата на децата на Камбитов и Хаджигаев, концертите за милиони лева, както и силната музика, която отврати стотици благоевградчани посетили гробищния парк в града по време на задушница.

Добавете Вашия коментар

TOP