„Дни на българското кино“ в Банско

04 Юли 2022 | 17:56
5 коментара
Култура
Дни на българското кино  в Банско

На 8 юли жителите и гостите на Банско ще могат да гледат хитовата лятна комедия „Като за последно“. Режисьорът Ивайло Пенчев събира съзвездие от любими актьори – Мария Бакалова, Филип Аврамов, Китодар Тодоров, Герасим Георгиев-Геро и много други, които ни пренасят на българското Черноморие и разкриват дълбока човешка история изпълнена със смях, сълзи и най-вече много любов.

На 9 юли ще бъде излъчен най-новият филм на режисьора и актьор Ники Илиев – „Завръщане 2“ . Продължението на най-гледания филм за 2019/ 2020 година ще разкрие пред зрителите интригуващата и забавна история на четиримата приятели, събрали се след 20 години.

„Дни на българското кино“ се организира от Община Банско в партньорство с организацията „Кино под звездите“ ЕООД на режисьора Георги Костов. Инициативата има за цел разпространение на хубавите български филми в страната.

Община Банско подкрепя родните творци и подпомага развитието на културата в България.

Вход свободен!

Заповядайте!

Добавени коментари

"Банско обича Мацурев" публикува:
05 Юли 2022 | 16:49
И ние го обичаме!Ще си го изберем,та да си го клецаме всеки ден!
"Дни на българското кино" публикува:
05 Юли 2022 | 10:42
Ще излъчим филм и за Александър Мацурев от Банско!Очаквайте! Поздрави на драгата публика!
Св. Синод: публикува:
05 Юли 2022 | 10:39
Светият Синод се готви в скоро време да канонизира Александро Мацурево в знак за всичко,което е "направил за Банско". Толкова "много"-като никой друг.В черквата се пази първият камък,с който е положил основите на Банско.В знак на благодарност ще бъде открит и музей на негово име.Щебъдат изложени негови къдрици,първата му тетрадка,тротинетката,снимката му пред паметника на Паисий /от миналата година/..."Заслужил" човек!!!Ха-ха-ха-ха! Ами като няма друг...
Тане публикува:
05 Юли 2022 | 06:53
Мацурев направи много за града ни - осигури милиони за общината, така че Кадев да има бюджет, дарява храни и лекарства на нуждаещите се, дори получи награда грамота от Кадев за добрите си постъпки. Банско обича Мацурев и Банско ще гласува за Мацурев.
Банско! публикува:
04 Юли 2022 | 21:05
Браво, Банско! Браво, Мацурев! А злобарите - изяжте се от яд, вие сте само публика драги!

Добавете Вашия коментар

TOP