Дневният център за пълнолетни лица с увреждания в кв. Ораново отпразнува своя 14-ти рожден ден

31 Май 2022 | 15:32
0 коментара
Хайлайф
Дневният център за пълнолетни лица с увреждания в кв. Ораново отпразнува своя 14-ти рожден ден

Датата 31 май е особено специална за всички служители и потребители на Дневния център за пълнолетни лица с увреждания в кв. Ораново, тъй като на този ден, преди 14 години, социалната услуга за първи път отваря вратите си за хората, които имат нужда от нея.

 

Мариета Теова, която е ръководител на социалната услуга сподели, че е особено радостна от факта, че всички специалисти, работещи в Дневния център, приемат присърце съдбата на потребителите и правят всичко, което е по силите им, за да им осигурят сигурност, спокойствие, разнообразие и разбиране.

 

През последните 14 години Дневният център работи активно за предоставянето на възможно най-качествената социална услуга. През годините са организирани благотворителни базари и различни събития, насочени към социализация на потребителите. Отделно от това социалната услуга е получила множество дарения, които също са допринесли за подобряване качеството на живот на потребителите.

 

От Дневния център изказаха специални благодарности към Ивайло Гоцев, ръководител на Социалното звено към Община Симитли. „Най – трудно е да вземеш решение за действия и най – хубаво е, когато бъдеш подкрепен“, казаха от социалната услуга по адрес на своя ръководител Гоцев.

 

Както подобава на един истински празник – за потребителите и специалистите имаше специална шоколадова торта и още много лакомства и изненади. Веселието и радостта си личаха в усмивките на всички, защото така подобава за един истински рожден ден! 

Добавете Вашия коментар

TOP