Дневен хороскоп за събота- 14 май

14 Май 2022 | 08:36
0 коментара
Общество
Дневен хороскоп за събота- 14 май

 Овен Тази събота изпълнете замислите си със собствени сили. Дори най-добронамерената помощ сега може по-скоро да ви е във вреда, отколкото от помощ.

Телец Тази събота ще ви хрумне чудесна идея, която може да се превърне в нелош бизнес. Обсъдете вижданията си с ваш близък човек и помислете как може да започнете да я реализирате.

Близнаци Тази събота поставете едно здравословно начало на деня. Опитайте се да си създадете нови и полезни навици в тази насока.

Рак Тази събота имате всички шансове да надминете себе си. Страховете са това, което не ви позволява да литнете, а бихте могли да стигнете далеч, при това – доста бързо.

Лъв Тази събота изпробвайте силите си в нов вид спорт. Вземете всички предпазни мерки и не се пресилвайте, за да може да го практикувате дълго време.

Дева Днес смело си поставете по-високи цели за изпълнение. Не само, че ще можете да ги постигнете, но и ще надскочите себе си. Вечерта напълно заслужавате да отпразнувате постигнатото.

Везни Тази събота проявете симпатии към нещо, към което сте били резервирани. Ще учудите не само останалите, но и себе си.

Скорпион Не разказвайте всичко, което мислите днес. Много скоро може да сте на друго мнение и само ще загубите време в обяснения. Най-добре бъдете дискретни за идеите си.

Стрелец Денят ще ви предложи занимания повечето, от които до момента не сте познавали. Не бъдете прекалено подозрителни. Със сигурност поне една от дейностите ще ви стане любима.

Козирог Днес ще получите важно обаждане и много добра новина, която обаче ще размести всичките ви планове. Ще ви е наистина трудно да решите какво да направите. Все от нещо ще трябва да се лишите.

Водолей Днес може да срещнете другото си Аз в лицето на нов приятел. Обвързаните представители на знака да не прибързват с крайните изводи. Често това, което бързо се пали, също така бързо и изгаря.

Риби Денят ще ви отведе в неподозирани посоки. Толкова сте отегчени, че никой няма да ви обвини ако пожелаете да се откъснете от рутината. Следвайте единствено собствените си желания. 

Добавете Вашия коментар

TOP