Дневен хороскоп за 8 май

08 Май 2023 | 07:46
0 коментара
Любопитно
България
Дневен хороскоп за 8 май

null - 2Овен

Днешният ден е най-добре да прекарате на свеж въздух и без друго ще имате желание да разчупите обичайния модел. Философските разговори и дори политическите спорове днес ще ви карат да се чувствате социално ангажирани.

 

null - 3Телец

Просто е задължително да се погрижите за здравето си. Домашните средства за поддържане на тонуса не са за пренебрегване. Почистването и разтребването ще ви накарат да се почувствате удовлетворени, че сте сложили всичко по местата.

null - 4Близнаци

Не е препоръчително точно днес да използвате декоративна козметика за кожата на лицето и на главата, може да има нежелателни последици. Отделете време за подобряване на физическата си форма, вместо да мързелувате през телевизора.

null - 5Рак

Сигурно сте оставили доста неща за вършене през днешния ден, но пренебрегвайте и грижите за тялото. Един масаж или посещение на фитнес залата, а защо не и едно зареждащо занимание с йога?

null - 6Лъв

Отдайте се на светски контакти, не само ще ви е приятно, но ще се окаже и твърде полезно. Не давайте израз на пристрастията си, особено ако става дума за политически или религиозни въпроси. Лесно могат да ви привлекат за неща, които в друга ситуация изобщо не бихте одобрили.

null - 7Дева

Направете няколко упражнения за разкършване, особено ако цяла седмица сте седнали зад бюро. Имате нужда от повече движение и свеж въздух. Добре е да посетите близките си или да отидете на някое близко до сърцето ви място, така ще релаксирате най-пълноценно.

null - 8Везни

Силен и благоприятен ден за Вас. Ще получите нещо, закоето може би вече сте забравили. Вярвайте в себе си и бъдете премерено щедри и още по-премерени в храненето си.

null - 9Скорпион

Погрижете се за очите си, особено ако носите контактни лещи. Добре е днес да си починете от тях. Масажите и компресите с топла и студена вода ще окажат благотворно влияние върху кожата на лицето. А тези, които нямат подобни грижи да си дадат сметка за нещата, които виждат, а дори не са забелязали досега.

null - 10Стрелец

Днес ще сте доста припрени и трудно ще съумяват хората да ви угодят. Имайте предвид, че всеки си има собствен ритъм и по възможност се съобразете с това. Възможно е да се появят малки парични затруднения, бъдете по-внимателни в харченето.

null - 11Козирог

Доста странен ще е днешният ден за вас. Имате нужда от почивка и усамотение, за да намерите отново вътрешния си център. Само че странни събития ще ви изведат сред повече хора. Може да се окаже интересна опитност.

null - 12Водолей

Трудно ще останете сами, а и няма да ви се иска. Ден за творчески изяви. Е, не го удряйте на клоунски изпълнения, има и други начини да покажете способностите си. Може да попеете малко пред приятели, примерно. И най-добре да е нещо с ваш текст.

null - 13Риби

Малко трудно ще можете да мръднете от предначертания план, колкото и да ви се иска. В крайна сметка този план сте си го поставили, за да го изпълните, нали? Отхвърляйте го по-бързо, че да имате време и за разпускане.
източник: astrohoroscope.info

Добавете Вашия коментар

TOP