Дневен хороскоп за 23 май

23 Май 2023 | 08:00
0 коментара
Любопитно
България
Дневен хороскоп за 23 май

Овен
Много е вероятно партньорът ви да се държи по-хладно и дистанцирано през този ден. Ако работи по важен проект, то се опитайте да помогнете с каквото можете или го оставете на спокойствие да изпълни служебните си ангажименти. Вероятно днес да трябва да се върнете на случай, по който сте работили преди няколко седмици. Може да се наложи да преразгледате някои документи и нанесете някои корекции. Днес, може да ви се наложи да извадите дълбоко закътани пари, които са необходими за семейството ви. Определено няма да сте радостни от факта, че трябва да похарчите последните си пари, но поне това ще ви спаси от взимането на заем с лихва.

Телец

В случай, че се чувствате самотни и се нуждаете от нежна и любяща прегръдка, не се притеснявайте да кажете за това на вашият партньор. Няма смисъл да се преструвате и да се криете зад някаква маска. Бъдете откровени. Неблагоприятното разположение на планетите в последните няколко дни може да е оказало негативно отражение в кариерния ви сектор, но добрата новина е, че всичко това ще се промени в положителна насока. Всичко, което е изоставало и се е движило назад, ще започне да се подобрява и да върви напред. Ако сте доста колебливи и не сте много убедени в избора си, когато става въпрос за някоя по-голяма нова придобивка, по-добре обсъдете въпроса с половинката ви и близките ви. Не взимайте прибързани решения.

 

Близнаци

Бъдете откровени в чувствата си и това, което изпитвате. Звездите ще ви предоставят чудесна възможност да демонстрирате нежност, ласки и мили думи. Любовните погледи и нежните докосвания ще ви сближат много. Спонтанна идея може да оживи обстановката сред целия ви колектив. Направете денят ви максимално продуктивен, като обедините усилия с колегите си и представите най-доброто предложение за проект. Очаква ви добър ден във финансово отношение. Ще усетите сигурност и спокойствие от реализираните печалби. На път сте да си върнете улегналият финансов статус от миналото ви.

 

Рак

Стремежът ви към перфектна връзка ще е силно изразен през този ден. Ако всички похвати, за които четете по книгите и списанията не действат, то значи е време повече да общувате с хората и да се научите от натрупания опит. Най-после ще успеете да се справите с всички ангажименти, без да ви изненадват с непредвидени задачи в последния момент. Ще имате възможността да си подредите работните дейности по часове, без да се отклонявате от работното си време. Опитайте се да не мислите за финансите си като за една вечна криза. Колкото и да пестите, ако не осигурите допълнителни източници на приходи, трудно ще се избавите от паричните проблеми.

 

Лъв

Разчупете обичайният си ритъм на живот и рутината, която следвате ежедневно. Направете това, което сърцето ви диктува и се оставете на течението да ви води по пътя на любовта. Работата ви ще се движи в обичайния ред, без много напрежение и стрес. Разчистете бъркотията от документи, листчета и други излишни неща по бюрото си, за да сте по-концентрирани в работата. Най-вероятно днес ще имате огромното желание да планувате кратко пътуване, но ако бюджетът ви не го позволява, ще трябва да се примирите само със забележителностите във вашия град.

 

Дева

Емоционалният ви багаж от миналото и мислите за някоя стара любов може да объркат настоящите ви отношения с човека до вас. Опитайте се да преодолеете страданията от миналото и да гледате напред към бъдещето. Ако сте отлагали участието си в някой колективен проект, то сега ще сте в синхрон с колегите ви и може да се включите с идеите и познанията си. Съвместната ви работа ще даде добри резултати. Финансовото ви състояние не е в разцвета си, но въпреки всичко ще се опитате да запазите позитивното си мислене и да бъдете много изобретателни и креативни с малко средства.

 

Везни

Романтиката може да ви връхлети днес като цунами. Ако сте планирали обичайна вечеря с партньора ви, то отменете всичките си планове и се опитайте да останете сами с половинката ви, без да ви притесняват за каквото и да било. Предизвикателствата, с които може да се сблъскате днес едва ли ще имат бързо и лесно решение. Ако колегите ви са твърде заети да ви съдействат, помолете ваш приятел от вашата сфера на работа да ви помогне със съвет. Днес, поведението ви може да бъде доста странно за някои ваши познати, които не са големи спестовници. Изчисляването на проценти отстъпки и намаления с няколко лева или стотинки, ще изуми хората около вас.

 

Скорпион

Днес ще е добре да не се държите хладно, а да проявите известна доза ревност, която да покаже на партньора ви, че е желан и привлекателен. Това определено ще събуди страстта помежду ви и ще направи чудеса с любовния ви живот. Колкото и да ви е неприятно да работите съвместно с ваш колега, който не харесвате, днес може да е наложително да работите заедно. Опитайте се да се придържате към добрия тон на разговор и да не влизате в конфликти. Най-накрая ще започнете да виждате покълването на семената, които сте посели по-рано. Не се ентусиазирайте твърде много и не се увличайте в шопинга, тъй като все още сте в началото на процеса на изграждане на стабилно финансово състояние.

 

Стрелец

Планетите днес ще са в перфектна конфигурация да прекарате един чудесен ден с вашата половинка. Романтиката ще присъства във всяко едно нещо около вас, така че се насладете на любовта и огънят помежду ви.  Днес, разговорите с колегите и бизнес партньорите ви ще вървят гладко и безпроблемно. Лесно ще постигнете споразумение, така подгответе предварително исканията ви, които да бъдат уважени. Определено днес няма да ви липсва доброто настроение и като цяло ще се чувствате щастливи и доволни от живота си, без значение колко пари имате в банковата си сметка. 

 

Козирог

Позитивната ви енергия ще бъде доста привличаща за партньора ви. Романтиката може да се окаже връхна точка за връзката ви, затова може да си позволите да направите нещо, което не правили до сега заедно с половинката ви. Подгответе спалнята ви за незабравими преживявания. Ако работата ви позволява, то ще е добре да си направите малка разходка в обедната почивка, за да се разсеете от цялото напрежение и проблеми, които ви висят над главата. Постигането дори на минимална печалба трябва да ви кара да се гордеете, макар и това да са средства, колкото да стигат за ежедневните ви разходи. Все пак, няма да сте на загуба.

 

Водолей

Опитайте се да четете между редовете и да разгадаете знаците, които партньорът ви дава. Ако иска да остане малко насаме, без да го ви казва директно, то му дайте това време, без да задавате десетки въпроси. Вероятно, днес ще сте по-лениви и бавни на работното ви място. Докато всички бързат и са притеснени дали ще успеят да се справят с работата в поставените им срокове, вие ще сте на противоположното настроение с цялото спокойствие на света. Възможно е днес да имате куп дребни разходи, които в края на деня да изпразнят портмонето ви. Добре обмисляйте, дали наистина имате нужда от дадената вещ и колко дълго бихте я ползвали.

 

Риби

Опитайте се да сте по-сдържани днес и да не правите сцени на ревност на публично място. Не злепоставяйте човека до вас, тъй като това може да се окаже капката, която може да прелее чашата на търпението на партньора ви. Днес, може да се отвори чудесна възможност за вас да се включите в нов проект. Приемете това начинание без страх, а с любопитство и мотивация за успех. Мислете по-позитивно. Много е вероятно да проведете разговор с важен клиент или бизнес партньор, който ще ви помогне да увеличите печалбите си. Не отлагайте разговори и срещи, а ги направете именно днес.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

източник: Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

Добавете Вашия коментар

TOP