Дневен хороскоп за 2 май

02 Май 2023 | 05:30
0 коментара
Любопитно
България
Дневен хороскоп за 2 май

Овен
Вторник ще внесе известно вълнение сред Овните. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Бъдете внимателни в избора на партньори. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Натоварени сте с много работа, с която се налага да се справите колкото може по-бързо. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 29,8,26,42,17,6

Телец
Вторник може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. За онези, които търсят работа, денят може да се окаже особено благоприятен. В заключение Вторник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 7,9,2,42,32,23

Близнаци
Утрешният ден Ви носи известно настроение. В службата си не е разумно да се мяркате пред очите на шефа, все ще Ви намери някоя работа или пък вие ще трябва да похапнете от плодовете на лошото му настроение. Вторник е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 10,12,19,16,24,25

Рак
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Възможно е утре работата Ви да бъде разсейвана от странични лични отношения, но по-добре за Вас ще е, ако не допускате това да се случи. Утрешният ден Ви обещава хармония в отношенията. От неочаквано място може да получите пари. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 31,12,29,7,38,14

Лъв
Вторник се оказва по-спокоен ден за представителите на Лъвове, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Лесно може да се изпокарате на работното място. Не се препоръчва работа в екип. Ще Ви е трудно да балансирате между амбициите на един и желанията на друг. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 5,30,35,28,20,46

Дева
Вторник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Във вторник може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Амбициите Ви са осъществими, но трябва сериозна работа. Бъдете себе си, без да се възгордявате от това. С парите всичко е наред - може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 8,6,27,3,1,34

Везни
Вторник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Утре ще трябва да споделите чувствата си. Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Утре вечер се посветете на семейството си. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Не подценявайте детайлите в пряката си работа. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 27,17,16,13,28,21

Скорпион
Вторник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Скорпионите. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. Утрешният ден ще е надежден за активизация по въпроси от делово естество, за контакти относно започване на работа или преместване на нова, и за здравословно възстановяване. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 34,44,31,3,11,0

Стрелец
В чудесно състояние на духа са повечето от Стрелците през утрешния ден. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. С подобрена организация ще отхвърлите повече работа утре, в това число служебна и лична. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 40,32,23,26,9,4

Козирог
В чудесно състояние на духа са повечето от Козирозите през утрешния ден. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. От неочаквано място може да получите пари. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за обучение, за работа или отношения с чужденци. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Утре е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 32,31,8,21,38,45

Водолей
Вторник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Обърнете внимание на екипната работа и се стремете да установите хармонични и балансирани отношения с хората около себе си. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Във вторник се движете повече и планирайте срещи. Близките също желаят да им отделите от времето си. Вторник се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 17,35,22,7,37,30

Риби
Вторник ще е благоприятен ден за Рибите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Бъдете внимателни, ако работите с машини и инструменти и не се ядосвайте, ако компютърът Ви отказва от време навреме. Не прекалявайте с похапването. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. Утре е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 27,21,26,43,40,33

Znacite.com

Добавете Вашия коментар

TOP