Дневен хороскоп за 17 септември 2022

17 Септември 2022 | 09:36
0 коментара
Любопитно
Дневен хороскоп за 17 септември 2022

Овен –Няма да се чувствате във ваши води, но не само умората ще е виновна, но и разговор със спътника в живота, който ще ви обърка. Може да откриете някои задкулисни игри, да научите някои истини, които ще обърнат света ви с главата надолу.

Телец –Транзитът на Луната ви подпомага да увеличите доходите си, така че никак не е изключено да получите неочаквана печалба. Може би получавате бонус, някой ви връща дълг или възможно е да печелите от лотария.

Близнаци – Марс е във вашия знак, така че състоянието на възбуда и нетърпение ще бъде значително засилено през тези дни. Ще успеете да породите доста сериозни конфликти в семейството и ще си кажете груби думи. Внимавайте да не причините непоправими щети.

Рак –Опитайте се да бъдете по-общителни, защото можете да имате интересни преживявания и освен това можете да срещнете хора, които ви вдъхновяват. Редица проекти и планове се радват на успех или неочаквани възможности за растеж.

Лъв –Възможно е да преживеете конфликти било на работното място или у дома, кавги и най-вероятно вие ще сте тези, които слагат сламка в огъня. Освен това ще живеете с чувството, че не сте оценени според истинската си стойност, че сте критикувани твърде много.

Дева –Неотшумялото влияние на квадратурата на Венера с Марс носи много вътрешно разочарование, много стрес, възбуда и мисли, които трудно се контролират. Много е вероятно днес да спорите с околните.

Везни –Продължава действието на квадратът Марс-Венера, който може да внесе напрежение в любовния ви живот и отношенията с близките. Може да осъзнаете, че вие или вашият партньор сте прекалили малко с разходите си. Избягвайте финансови спекулации и рисковани инвестиции.

Скорпион –Днес може да се очаква напрежение в личните ви отношения. Възможно е в много случаи в основата на недоразуменията да са финансови разходи или разкрити тайни, може би дори изневяра. Не вземайте важни решения и бъдете внимателни, когато пътувате, защото може да ви липсва способност за концентрация.

Стрелец – Опозицията между Слънцето и Нептун може да ви накара да сте доста объркани тези дни. Избягвайте да влизате в полемика, особено на културни, религиозни, политически теми и не се стремете да доказвате истината. Може да тълкувате погрешно съобщенията, които идват към вас.

Козирог –Очертават се разходи за дома и семейството. В къщи могат да възникнат всякакви ситуации, които изискват да извадите малко пари от джоба си. Може би спешно трябва да направите ремонт или може би искате да направите подобрения в дома си.

Водолей –Тъй като Луната преминава през сектора на любовта и развлеченията, днешният ден ви насърчава към релакс, към занимания с децата или любимия човек. Ако сте необвързани, може да имате романтична среща и да признаете чувствата си на някого.

Риби –Астрологичната обстановка изисква да търсите компанията на оптимистични и позитивни хора. Склонни сте да се тревожите  за случващото се в живота на другите хора и да се натоварвате с чужди проблеми. Освен това можете да загубите енергия заради околните.

Добавете Вашия коментар

TOP