Днес е магически ден - мечтайте на воля!

29 Декември 2016 | 07:42
0 коментара
Любопитно
Днес е магически ден - мечтайте на воля!
Луната е в знак Козирог. През това време хората са праволинейни, но им липсва чувство за такт и всякаква дипломация. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всякакъв безпорядък. Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Новолунието настъпва в 08:54 ч. в знак Козирог. Продължава от новолуние до първия изгрев на Луната. Може да продължи от няколко минути до часове.

Един от четирите дни на Хеката - тъмната Луна. На небето в тези дни Луната не е видна. Човек може да го влече в този ден да стане жертва на тъмните сили. Трябва да победим в себе си зверовете, иначе те ще победят нас. Денят не е подходящ за контакти и работа в групи. Не е добре да се напивате - утаяват се шлаки, мислите се замърсяват. Необходимо е да се очистят мислите, тъй като в организма се натрупват камъни. За болестите на този ден причините са духовни. Ако първия лунен ден настъпи след 30-я лунен ден, то не бързайте да се лекувате. Поболедувайте, ако е търпимо - това е болест, която ще ви изчисти. Но ако не можете да търпите и се налага, то разбира се лекувайте се. Жизнените сили са отслабени, затова трябва да се избягва претоварване и да не се започват нови рисковани дела.

1-ви лунен ден е магически и е добре да се посвети само на планиране, създаване на ментални модели за добро бъдеще и желания. Мечтайте! В това лунно денонощие е добре да помечтаем за бъдещето, но не за абстрактното, а за близкото през лунния месец. А за да не останат мечтите безплодни, мислените образи за бъдещето трябва да бъдат колкото може повече конкретни и подробни. Колкото може повече реалистично и в максимална степен достоверно трябва да си представим бъдещето. Пред мисленият ни взор, желаните образи трябва да бъдат представени във всички нюанси и детайли.Добре е да се въздържате от всякакви покупки. Не се препоръчват никакви гадателски техники, тъй като астралните енергии са твърде нестабилни и могат да повлияят върху точността на предсказанията. Отделете внимание на храненето, тъй като сега организма се намира в твърде уязвимо състояние. Да се избягват случайните връзки, които могат да докарат само неприятности особено в този период.

Секс - В този лунен ден по възможност секса да се избягва. Организмът се намира още в програма на самокорекция, затова всяка намеса ще доведе до грешка в настройката на вашия биокомпютър. По време на този период, се пренастройва хормоналната система, и половият контакт, както се знае, е много силен прилив на хормони, което пречи на организма плавно да навлезе в новия времеви промеждутък.

Секс в първия лунен ден може да доведе до сериозни заболявания в сексуалната сфера, което от своя страна ще засилва процеса на стареене. Защото според източната мъдрост, човек е здрав, докато е наред сексуалния аспект на живота му. Ето защо през първия ден на Луната е "време да се обичате, а не правенето на любов".

Интимен сценарий - По време на първия лунен ден е най-добре да се говори за секс и подробностите около него. Споделете на партньора си за своите еротични фантазии и мечти, за някои свои страхове и съмнения, ако имате такива. Това е много полезно и учи партньорите да се доверяват един на друг. Споделянето увеличава доверието и палитрата на любовните игри. Добре ще се отрази романтична обстановка, светлина на свещи или цветни лампи и питие, което да отпусне ума, например шампанско.БЛИЦ

Добавете Вашия коментар

TOP