Днес е 12.12.2022 година- дата, която отваря мощен енергиен портал, според нумеролозите

12 Декември 2022 | 15:44
0 коментара
Любопитно
Днес е 12.12.2022 година- дата, която отваря мощен енергиен портал, според нумеролозите

На 12-ия ден от 12-ия месец в годината се активира мощен нумерологичен код. Трябва да знаем, че 12 е мощно число в нумерологията, което представлява цялост и завършеност. Имаме 12 месеца в годината и 12 знака в зодиака. Понякога трябва да минем целия този цикъл и стигайки до края му, можем да осъзнаем по-голямата картина.

Осъзнаването на по-голямата картина и това усещане за завършеност е енергията, която съдържа числото 12, но на 12-ия ден от декември, тази енергия става по-силна. Вероятно затова в края на всяка година правим равносметка на отминалите месеци.

Нумерологичният код 1212 ни дава възможност да видим нещата от още по-голяма перспектива и ниво на съзнание.

На 12/12 можем да активираме нашата лична енергия, да започнем да гледаме на живота с повече любов. Любов към другите, любов към себе си. Това можем да постигнем чрез медитация, като се обграждаме с хора с положителна енергия, които ни карат да се чувстваме добре, които ни обичат.

На 12/12 е хубаво да настроим сърцето си за повече любов, да медитираме, да посетим клас по йога, да практикуваме любов към себе си.

Визуализирайте своето енергийно поле около себе си и вижте дали можете да го разширите.
Обърнете внимание и на сънищата си на 12/12, възможно е те да са пророчески.

Значението на числото 1212 в нумерологията комбинира вибрационните енергии на 1 и 2, но удвоено. Тези числа символизират много важни аспекти.

Числото 1 притежава силата на нашите мисли и най-големите ни желания имат способността да се проявяват. Това също е положително число, което представлява божественото.

Но числото 2 притежава аспекта на нас самите, където намираме стремеж към сътрудничество, установяване на дипломация и формиране на полезни и смислени взаимоотношения. Казано накратко 1212 може да ни помогне да постигаме повече просперитет, особено във връзките.

Има три други много важни ангелски числа, които са скрити в 1212. Това са 12, 121 и 212. За 121 посланието е да останем позитивни. За 212 – очакват ни успехи, а за 12 – трябва да се фокусираме върху житейската си цел и мисията на нашата душа.

Добавете Вашия коментар

TOP