Джазът в Банско плени и посланикът на САЩ Херо Мустафа

18 Август 2020 | 07:50
4 коментара
Общество

Въпреки високите климатични и политически температури посланикът на САЩ, Херо Мустафа, не остана чужда на голямата си слабост джаз музиката.

В последната фестивална вечер тя слуша български джаз изпълнения заедно с кмета на Банско Иван Кадев и с организатора на Международния джаз фестивал д-р Емил Илиев. Концертът беше в памет на блестящияпианист и композитор Милчо Левиев, поделил творческите си успехи между България и САЩ.
В неформална обстановка г-жа Херо Мустафа обсъди с кмета Иван Кадев предизвикателствата и бъдещите възможностите пред туризма в региона.
Американският висш дипломатостана възхитена от Банско и сподели желанието си да го посети отново за работна среща и за почивка заедно със семейството си.

Добавени коментари

Lubo Kanov публикува:
18 Август 2020 | 10:05
Оставете Вени намира. Не разбирате ли че тя е страшно умна и интелигентна жена! Да, тя пише иронично, сатирично, понякога агресивно, но това й е стила! Така тя ни провокира и ни кара да мислим и да взимаме участие в диалога по важните теми за Банско! А тя направи много за града, за да го познаваме сега такъв какъвто е!
Цане П. публикува:
18 Август 2020 | 10:00
Венето как не те е срам ма! Яде и пи 10 години в Банско!
Тенево Изчадие публикува:
18 Август 2020 | 09:06
Ей тенево изчадие пак си пияно бе! Ти вече не си в банско избега с 200! и икономов ти би шута и кушлев! пиши колкото искаш ама у банско нема да доидеш нинагаш!
Аз съм бурята! публикува:
18 Август 2020 | 08:04
При цялото ми уважение към посланика Херо Мустафа, тя посети НЕ комунистическото червено управление на Банско, а фестивала. Има разлика и това всеки ПиАр го знае! А това, че псевдо-пиарите на червено Банско интерпретират посещението като знак на уважение към пенсионирания ръб, си е техен проблем! Толкоз!

Добавете Вашия коментар

TOP