Джаз фестивал в Банско

07 Август 2022 | 10:54
3 коментара
Култура
Джаз фестивал в Банско

Под мотото „Всички в джаза“ в Банско започна 25-тото издание на Международния джаз фестивал. Хиляди почитатели на музиката пристигнаха в курорта, а хотелите и централният площад вече са пълни. Юбилейното издание на джазфестивала в Банско събира на няколко сцени над 230 изпълнители от 16 държави, които ще подарят на публиката 29 концерта. В осемте фестивални дни ще продължи и джаз Академията за млади музиканти, които ще се срещнат със световните легенди на джаза. Очакването на организаторите е това издание на Международния джаз фестивал да е запомнящо се, споделиха на откриващата пресконференция кметът на Банско Иван Кадев и Илияна Щерева, председател на асоциацията „ Фестивалите в България“.
 

Добавени коментари

Ние от палатката публикува:
07 Август 2022 | 20:12
Вашият лидер е откраднал нашата програма.И ние това предлагаме! И всички други това предлагат.Предлагаха го и други до сега.ВИДЯХМЕ!!! А Мацурев ВЕЧЕ БЕШЕ и ГО ЧУХМЕ,ВИДЯХМЕ и РАЗБРАХМЕ! ПЕТ ПАРИ НЕ ЧИНИ.Нито е млад,нито е знаещ,нито е можещ,нито е красив-без коса,с облещени очи,много злобен и отмъстителен кариерист...ох,няма повече място за характеристика!Ай сиктер-дайте друг!
колибата публикува:
07 Август 2022 | 12:43
изключителна реч на нарко кмета без да чете едно изречение не може да сглоби ькане мькане срам срам
Банско е ГЕРБ! публикува:
07 Август 2022 | 12:01
Приятели на ГЕРБ, приятели на Банско ! Какво предлага нашия лидер Александър Мацурев за региона ни? Сигурност. Намаляване на цените на основни хранителни продукти и горива. Развитие на туризма. Финансиране на инфраструктурни обекти в областа. Безплатна медицинска помощ за нуждаещите се. Безплатна ваксинация. Помощ за украинските бежанци. Развитие на селското стопанство и земеделието. Приятели, нека региона ни се управлява от млади, знаещи и можещи! ЗА Мацурев! Мацурев победа!

Добавете Вашия коментар

TOP