Директорът на РЗИ-Благоевград с подробности за издъхналия в кв. “Грамада” мъж след ваксинация

17 Март 2021 | 13:04
1 коментара
Общество

Починалият мъж в Благоевград е бил ваксиниран още на 11 март, не е съобщил за придружаващи заболявания, каза д-р Калоян Калоянов, директор на Регионална здравна инспекция – Благоевград, пред “Фокус”.

Той уточни, че мъжът е ваксиниран с “Астра Зенека” един ден преди забраната на ваксината.
“Вчера около 22.30 часа мъжът е починал вкъщи. След посещение на колегите от Спешен център е констатирано, че е починал. Ако роднините разрешат, ще се извърши аутопсия, ако не разрешат – няма как да се извърши“, каза още д-р Калоян Калоянов.

Той добави, че от Регионална здравна инспекция – Благоевград вече са извършили проверка по случая, като по системата е установено, че мъжът е бил ваксиниран на 11 март в имунизационния кабинет на здравната инспекция.

Д-р Калоянов допълни, че мъжът доброволно е посетил кабинета, за да се ваксинира. Не е бил член на СИК и не е съобщил да има някакви здравословни проблеми.

Добавени коментари

selski публикува:
17 Март 2021 | 13:41
Толкова разнородна информация се подава, че човек се чуди, кое е истина! Преди малко четох съвсем различно инфо, което е доста объркващо...новинарските сайтове направиха хората зомбита, да немогат да отсеят истината от лъжата!

Добавете Вашия коментар

TOP