Директорът на ПГ по МСС ,,Пейо К. Яворов“ Гоце Делчев Ангел Живков с най-високата оценка

31 Декември 2021 | 11:27
0 коментара
Култура
Директорът на ПГ по МСС ,,Пейо К. Яворов  Гоце Делчев Ангел Живков с най-високата оценка

Директорът на ПГ по МСС ,,Пейо К. Яворов“, гр. Гоце Делчев получи най-високата оценка предвидена в чл. 82 (1) т. 4 от Наредба № 15 от 22 юли 2019 г. за статута и професионалното развитие на учителите, директорите и другите педагогически специалисти.

Атестационната комисия под ръководството на Регионалното управление по образованието в Благоевград определи крайната оценка от процеса на атестиране му като:

1. „изключително изпълнение“ при окончателен резултат от 45 до 50 точки – поставя се, когато едновременно са показани компетентности, надвишаващи определените в професионалния профил, изпълнени са всички критерии от областите на професионална компетентност, изпълнението на дейността в значителна степен допринася за напредъка на децата и учениците, за постигане на планираните в стратегията за развитие на детската градина или училището цели и задачи и за укрепване авторитета на институцията, установено е пълно съответствие на дейността с изискванията за изпълнение на длъжността и постигнатите резултати са над очакваните, има допълнително изпълнени задачи.

Ангел Живков изпраща една много успешна 2021 година с много получени награди, признания и високи резултати.

Преди дни приключи и финансов одит на училището за времето, когато Ангел Живков застава начело на гимназията от 2016 година до сега. Финансовият одит доказа по безспорен начин, че ръководената от директор Живков гимназия е за пример.

Продължилата повече от месец финансова ревизия със свой доклад от одитори затвърждава мнението, че ПГ по МСС ,,Пейо К. Яворов“ е най- бързо развиващата се гимназия в България.

TOP