Дипломирането на випуск 2023-ПМГ „Яне Сандански“, пъстра палитра от чувства и усмихнати лица

22 Юни 2023 | 12:43
0 коментара
Култура
Благоевград
Дипломирането на випуск 2023-ПМГ  Яне Сандански , пъстра палитра от чувства и усмихнати лица

На вълнуваща и стилна церемония бяха връчени дипломите за завършено средно образование на Випуск 2023 в ПМГ „Яне Сандански“ – гр. Гоце Делчев. Феерия от звуци и смесица от добро настроение и малко тъга съпровождаха това вълнуващо събитие в живота на зрелостниците и техните родители.

Директорът на училището – Елка Божикова, се обърна към абитуриентите с прочувствено слово, като изрази своята увереност, че те са личности, които са смели, сърцати, вдъхновени и бъдещи победители.

За отличен успех през целия гимназиален етап на обучение и изяви в различни състезания и конкурси кметът на община Гоце Делчев – Владимир Москов, връчи плакети и грамоти на изявените ученици, а директорът на училището – грамоти и предметни награди. Наградени бяха и пълните отличници от втория гимназиален етап на обучение. За първи път бяха отличени с почетна грамота на името на патрона ни – Яне Сандански, зрелостниците, постигнали високи резултати на матурите по български език и литература и профилирана подготовка. Ръководството на ПМГ връчи благодарствени адреси на родители за високите постижения на децата им през гимназиалния етап на обучение в учебната и извънучебната дейност. При получаване на дипломата си всеки зрелостник бе поздравен от директора, кмета на община Гоце Делчев и от класния ръководител. Всички присъстващи станаха свидетели на прочувствените топли слова, с които класните ръководители се разделиха с порасналите си ученици. С много аплодисменти бяха посрещнати танцът на мажоретния състав и музикалните изпълнения на Марина Маринова и вокалната група при ПМГ./hronika-bg.com

Добавете Вашия коментар

TOP