Димитър Танев: В Петрич няма за какво да се срамуваме от управлението на ПП ГЕРБ

06 Февруари 2017 | 11:12
13 коментара
Общество

В Петрич няма за какво да се срамуваме от управлението на ПП ГЕРБ, а дори напротив. Това каза за „Фокус“ Димитър Танев, общински ръководител на ПП ГЕРБ – Петрич и депутат в 43-то Народно събрание.

По думите му по време и на двете правителства на партията в общината са се случили доста хубави неща.

„Аз за себе си мога да кажа, че имам участие във всички тези процеси, така че няма от какво да се срамуваме. По отношение на това какво наистина се случи в Петрич, то мога да Ви изброя няколко неща. Например пътя Златарево – Петрич, автомагистрала „Струма“, пътя Петрич – Сандански, който е в перфектно състояние, тъй като му бе направен ремонт по нова технология. Също така разширено бе кръстовището на Рупите, което както знаете бе доста опасно преди това. Направи се мост в село Кърналово. Решен е въпросът за 5.5 милиона лева за околовръстен път, който се явява Старчево – Първомай. С всички тези действия на практика републиканската пътна мрежа в Петричка община е в перфектно състояние“, каза още Танев.

Той добави, че отделно от това по времето и на двете правителства на ПП ГЕРБ, Петрич е получил от държавата няколко значими терена.

„Единият е в центъра на града и върху него се проектира парк, друг терен 350 дка бивше стрелбище също бе даден на общината, едни други около 140 дка, 51 дка и още много други неща. Отделно от това в същото това време и по-конкретно по време на 43-то Народно събрание бе приет плана за управление на природен парк „Беласица“. Първоначално бяха пропуснати да се заложат доста неща касаещи подобряване на комуникацията на петричани и селата, които са в подгорския район, но след корекцията планина Беласица вече е на разположение както за туристите, така и за селата“, подчерта Димитър Танев.

Той допълни, че са били отредени и терени за построяване на вили и вилна зона, отразени са всички ловни хижи, а над всяко село има такава зона за провеждане на мероприятия.

„Какво да Ви кажа още… наистина много неща се случиха в Петрич за тези години“, заяви Танев и допълни, че исторически музей – Петрич заедно с античен град Хераклея Синтика са един от основните ни приоритети по отношение развитието на културата в Общината.

 По думите му от ПП ГЕРБ – Петрич са оказали съдействие на една фирма, която помогна и направи  заснемане на въздуха, за да може да се уточни в кои райони и на каква дълбочина да се копае.

„Освен това проведени бяха доста теренни проучвания и разкопки, като важно е да споменем, че по тези направления излязоха доста важни неща, които сами по себе си говорят за значимостта на обекта. За да спомогнем за развитието на културата в Общината и популяризиране на културно-историческото наследство ремонтирахме главния път от София към местността Рупите“, каза още Танев.

Той добави, че са били извършени и редица други мероприятия, които общината провежда. „Аз за момента Ви изреждам само нещата, които са в правомощията на държавата“, подчерта Танев.

Добавени коментари

Герб Активист публикува:
07 Февруари 2017 | 10:00
На сина му в багажника никога не е намирано каквото и да е! А човека излезе по БАЦ и говори сумати време за това как са вадени думи от контекста и репортажа е абсолютно скалъпен с цел да се злепостави(някой е платил и то тук от Петрич). Много хора гледаха целия запис на прословутата среща включително и аз. За информация на тези които не са : след хубавите думи за Цецка, веднага казва цитирам "Не ви агитирам, всеки си своите убеждения и всеки си има глава на раменете" но това разбира се изрязва в репортажа. И не споменава никой конкретен на когото да се давали дърва, А ОБЩО на тези които са участвали в гасенето на пожари. Това са фактите и не изкривявайте истината!
Я публикува:
06 Февруари 2017 | 19:55
Какво общо има кмета с тази статия. Не си търсете повод само да пишете идиотщини. При вельо по-добре ли ви беше бе, айде спомнете си тогава колко беше зле всичко. Човека се опитва да направи нещо, а вие само се оплаквате
Е публикува:
06 Февруари 2017 | 19:53
Защо говорите глупости..само знаете да недоволства те седнали 2ма, 3ма идиота дето няма личен живот и пишете и обиждате другите
Киро публикува:
06 Февруари 2017 | 19:46
Злите езици почнаха..Как си личи, че сте все едни и същи.. няма какво да говорите и едни и същи тъпните пишете..тцтц засрамете се
ДА БЪЛГАРИЯ публикува:
06 Февруари 2017 | 19:05
МЕРОПРИЯТИЯТА,КАКТО ГИ НАРИЧАШ БЯХА ПРЕДИМНО НА МАСА.ГЛАВНИЯТ АРХИТЕКТ МИТРЕВ Е ЛУД. БРЪЧКОВ НЕМОЖА ДА СЕ СПРАВИ С ЕДИН СНЯГ,ДА НЕ ГОВОРИМ С ДУПКИТЕ ПО УЛИЦИТЕ.ВЪОБЩЕ ГЕРБ Е ЕДНА ГОЛЯМА ДУПКА В ПЕТРИЧ КОЯТО САМО ПОГЛЪЩА НАШИТЕ ПАРИ............
rilka публикува:
06 Февруари 2017 | 18:39
a be toya pensioner ot snimkata da ne bi da iska pak da e deputatin.bojeeeee.a velko ymniyo ki go igrae na rezerva maleeeeeeee gospod da ne dava.kmeto da go izgoni ama vednaga.toya e naj golemiyo tartei v obshinata.a az rilcheto obicham naj mnogo da se hasesvam na kmeta i tajno na onuj neshto ot snimkata.sraaaaaaaaaaaaaaam.
Коси З. публикува:
06 Февруари 2017 | 18:03
Града ни не прилича на нищо - ФАКТ! За състоянието на града ни отговорност носи КМЕТА - ФАКТ! И така е на всякъде по света! Иначе за кво ни е? Въпроса е има ли топки да застане пред тези, които го избрахме и да каже "Аз съм виновен, съжалявам", вместо да обвинява куцо, кьораво и сакато за собствената си несъстоятелност като градоначалник! Тоя така и не разбра, че същността на това да си Кмет не се състои в това да пукаш пиратки и да прайш заря по повод и без повод (Рилка да не ми се обижда) и да се снимаш по селските събори. Имаш ли топки, Кмете?
Петка публикува:
06 Февруари 2017 | 18:03
ВЛАДО ЗАЕЧКИ Е ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК И СИ ИМА ЗАМ. КМЕТ – МИНКА САЛАГЬОРОВА. ВСЕКИ МЕСЕЦ КЪМ НЕГОВИ ФИРМИ ИЗТИЧАТ ПО 40-50 000 ЛЕВА ОТ ПАРИТЕ НА ПЕТРИЧАНИ. ЖИВЕЛ Е ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК – ПОЧИСТВАНЕТО – КМЕТЕ МНОГО ТОЛЕРАНС ТИ СЕ ПУСНА А ТИ НЕ СПИРАШ ДА СЕ ЗАРИВАШ В ЛАЙНА. ЯВНО НАИСТИНА ТОЛКОВА СИ МОЖЕШ И ВЛАДО ЗАЕЧКИ ТЕ ДЪРЖИ С КОМПРОМАТИ – Я КАК ШМЪРКАШ, Я НЕЩО ДРУГО. ХОРАТА ГОВОРЯТ. ЗА НИКОЙ НЕ Е ТАЙНА ЗАЕШКОТО ХОРО. ЗАЕШКОТО ХОРО РАЗПРЕДЕЛЯ ПАРИТЕ В ОБЩИНА ПЕТРИЧ. ЗАЕШКОТО ХОРО ПОЛУЧАВА МЕСЕЧНИ ОТЧИСЛЕНИЯ ОТ ОБЩИНАТА ЗАЩОТО ИМАМЕ ЗАВИСИМ КМЕТ. ЗАВИСИМ ОТ ЗАЕШКОТО ХОРО И ВМРО, А МОЖЕ БИ И НЕЩО ДРУГО…..
Djamaika публикува:
06 Февруари 2017 | 17:47
все едни моралисти се навъдиха слези господи пребери си версийте :)))) предлагам петричани да гласуват за Стоян Божинов -селяните ни избират кмето и селчото Божинов да пратим у парламенто он ки ни опрае
Стоян Владимиров публикува:
06 Февруари 2017 | 17:40
БИ ТРЕБВАЛО ДА СЕ СРАМУВАТЕ ОТ КМЕТА БРЪЧКОВ, ТОЯ АЛКОХОЛИК ЗА ГОДИНА И НЕЩО СЪСИПА ГРАДА- ВСИЧКО Е В ДУПКИ А ЗАЕШКОТО ХОРО ПОД СВИРКАТА НА БРЪЧКОВ ОГРАБВА ПЕТРИЧАНИ, ПОДАРИХА БОЛНИЦАТА НА САНДАНСКИ И ДРУГИ И ДРУГИ. ОСТАВКА БРЪЧКОВ, ОСТАВКА !
НА СИНЪТ НА ТАНЕВ КАКВО НАМЕРИХА В БАГАЖНИКА? публикува:
06 Февруари 2017 | 16:09
НО ГРАД ПЕТРИЧ И ОБЩИНА ПЕТРИЧ МНОГО СЕ СРАМУВА ОТ ДЕПУТАТИ С МОРАЛА НА ДИМИТЪР ТАНЕВ!
До Ddfd публикува:
06 Февруари 2017 | 15:58
то май такива като теб са заблудените хахах
Ddfd публикува:
06 Февруари 2017 | 14:49
Е тоя много активен тия дни.сигурно защото чака листата и иска да измъкне. Ама няма да може да заблуди никой.а не се ли гордее с репортажите по Нова тв.

Добавете Вашия коментар

TOP