Димитър Танев, ГЕРБ: Вотът на недоверие към кабинета „Борисов 2“ е обречен на неуспех

13 Февруари 2016 | 15:12
1 коментара
Общество
Димитър Танев, ГЕРБ: Вотът на недоверие към кабинета  Борисов 2  е обречен на неуспех

Вотът на недоверие към кабинета „Борисов 2“ е обречен на неуспех. Това каза за „Фокус“ Димитър Танев, народен представител от ПП ГЕРБ – Петрич.

По думите му, и към момента в България се предлага качествено здравеопазване, а въпрос на време е да се случат и важните реформи в сектора, които още повече ще подобрят състоянието му.

„Както знаете нищо не става от днес за утре, въпрос на време е да се промени мисленето на хората. Лично аз не виждам с какви реални предложения БСП могат да излязат, след като само преди година и половина имаха възможност да правят каквото знаят и могат, но доказаха, че са много далеч от това да направят компетентни предложения, така че лично аз не виждам никакъв проблем за успеваемостта на вота, той няма как да мине. Въпросът е, че от БСП и ДПС искат да покажат, че вършат нещо и, че присъстват в този парламент иначе ги няма никъде“, посочи народният представител.

Димитър Танев допълни, че за първи път правителството заделя 3.2 милиардна лева в сферата на здравеопазването, което ясно показва, че това е и един от приоритетите в работата му е именно здравеопазването.

Той бе категоричен, че мотиви за вота, които са толкова зле формулирани, показват, че правителството върви в правилната посока, а това, което е било направено и загубено през последните години, сега наново трябва да се възстановява.

По думите му, като цяло работата на опозицията е точно тази – да търси слабостите на управлението.

„Лошото е, че за година и половина от БСП и ДПС едва сега успяха да се ориентират около някаква тема и да направят едни нескопосани мотиви, за да искат вот на недоверие към правителството, но това от своя страна говори, че настоящото управление добре си върши работата. За да покажат, че все пак опозицията върши нещо решиха да направят самия вот, който е част от показността“, каза още народният представител.

Добавени коментари

немам думи публикува:
13 Февруари 2016 | 15:32
мите ти сигурно живееш в чужда държава къде бе мите здравеопазването е добре в рокфелер ли ти си тотално исперкал е затова на прост човек не му давай власт защото става страшно ако му кажат от гроб че петрич е зален мите казва зелен е направо ми се повръща мите от твойте глупости ама бръчката си го заиграл но както казва георгиев 4 год са и много но и малкооооооооооооо

Добавете Вашия коментар

TOP