Димитър Делчев в Банско: Патриотизмът не е да мразиш различните, а да работиш за цялото общество

12 Март 2017 | 20:53
1 коментара
Политика

Патриотизмът не е да мразиш различните, а да работиш за цялото общество. Трупането на рейтинг чрез омраза е запазена марка на лъжепатриота, за когото няма значение от ляво или от дясно ще „изгрее слънцето“. Това каза в Банско Димитър Делчев, водач на листата на „Реформаторски блок – Глас народен“ за Благоевградска областр съобщиха от пресцентъра на Реформаторския блок.

 „Хората вече разпознават лъжците и няма да подкрепят хора, чиято платформа е да насаждат страх, нямат идейни ценности, а са водени от прагматизъм“, каза Делчев.

„В следващия парламент ще продължим битката срещу корупцията. Не само дребни мошеници да са в затвора, там ще попаднат и корумпирани кметове, шефове на дирекции, депутати и хора от висшите етажи на властта, каза той. В България има 31 органа, които се борят с корупцията, ние искаме органът да е 1 и всички служители да минават през проверки за почтеност, защото корупцията изяжда реформите и трябва да бъде спряна, заяви той. Ще увеличим парите за образование на 4,5% от БВП, но ако не бъде спряно изтичането на средства, няма да бъде постигнат и желаният ефект“, добави той.

Споредд него борбата с картелите и монополите продължава.

„Ще работим за защитата на българския производител и ще попречим на прекупвачи да подбиват цените, за да взимат цялата печалба за себе си, каза Делчев. Монополизмът нито в туризма, нито в производството, нито в друг сектор води до нещо добро, затова нашата цел е да прекратим този порочен процес“, допълни Делчев.

„Не приемам разни леви политици да ми обясняват, че Европа е слаба и трябва да има преосмисляне на посоката на България. Единственият път на страната е на Запад. РБ – Глас народен няма да оставим управлението в ръцете на БСП, които редят лъжа до лъжа“, категоричен бе той.

Димитър Делчев посети и пазара в Банско, където обсъди с местните търговци трудностите пред тях и възможностите за развитие. По-късно Делчев и Иван Докторов от листата на РБ – Глас народен се срещнаха с граждани от Добринище.

Добавени коментари

ОНУФРЙИ публикува:
12 Март 2017 | 23:27
ЦИРКА СВЪРШВА НА 26.03!!!ПОСЛЕ КЕ СЕ КУТНЕТЕ ПРИ ПАРТИЙКИТЕ СИ,ЩЕ СМУЧЕТЕ СУБСИДИЙКИТЕ СИ,...И ЩЕ МЕЧТАЕТЕ ЗА НОВИ ИЗБОРИ-КЪДЕТО ЩЕ ДОКАЗВАТЕ...КОГА ЩЕ СЕ СЪБУДИ ТОЗИ ТЪП НАРОД...

Добавете Вашия коментар

TOP