Димитър Бербатов с профил в новата социална мрежа Threads

14 Юли 2023 | 08:05
0 коментара
Любопитно
България
Димитър Бербатов с профил в новата социална мрежа Threads
Потребителите в новата социална мрежа Threads на Meta непрекъснато нарастват, а един от първите известни българи, които се присъединиха към платформата, е известният футболист Димитър Бербатов. Само в рамките на няколко дни профилът на Бербатов се разраства с множество последователи, което подчертава интереса към социалната мрежа и нейната бърза популярност.
Антани Иванов и Максим Ешкенази също имат профили в новата мрежа, но те трупат последователи по-бавно.
В момента Димитър Бербатов има 34 хиляди последователи, докато Антани и Ешкенази имат под 1000 последатели.
Threads, което беше пуснато от Meta, представлява нова платформа, която въвежда потребителите в свят на личния контент и приятелски комуникации. Само за пет дни от старта си, приложението успя да привлече над 100 милиона потребители, превръщайки го в най-бързо развиващата се онлайн платформа в историята. Това постижение дори надминава популярната социална мрежа Twitter, която достигна същия брой потребители за по-дълъг период от време.
На 12 юли, Марк Зукърбърг, главният изпълнителен директор на Meta, обяви, че Threads е събрало над 70 милиона регистрации, което значително превишава очакванията на компанията. Това свидетелства за огромния интерес и желание от страна на потребителите да бъдат част от тази новаторска платформа.
Threads е налице в почти всички страни по света.
Сензационната популярност на Threads не може да бъде пренебрегната. Приложението стана най-изтегляното безплатно приложение както в Apple App Store, така и в Google Play Store в САЩ, според данните на Sensor Tower. Това свидетелства за широкият прием и усвояване от страна на потребителите, които търсят нови начини за обмен на лични моменти и връзки.
След бързият успех на Threads и неговото глобално влияние, очакваме повече известни личности от България, подобни на Димитър Бербатов, да се присъединят към платформата и да споделят своите уникални преживявания с последователите си. Това също така поставя Meta във водещата позиция на световната социална медия, като компанията продължава да привлича все повече потребители и да гради силна общност върху своите платформи.
Платформата Threads е на път да промени начина, по който хората се свързват и споделят своите моменти онлайн. С неговия рязък ръст и привличаща функционалност, тя носи потребителите в нова ера на социалните мрежи и предлага алтернатива на съществуващите платформи. Неоспоримо е, че Threads ще продължи да се развива и да привлича все повече внимание както от обикновените потребители, така и от известни личности по света.

Ето профилите:
threads.net/@berbo9
threads.net/@maxim.eshkenazy
threads.net/@antaniivanov_fly
 

Добавете Вашия коментар

TOP