ДГ "Пролет" Сандански връчи удостоверенията на своите бъдещи първокласници

25 Май 2018 | 10:45
0 коментара
Култура

Под звуците на марша „Радецки” 85 деца, развълнувани и просълзени учители и родители, дефилираха по червения килим за участие в организирания за трета поредна година, ритуал по връчване на удостоверение за завършена подготвителна група в ДГ „Пролет”, гр. Сандански.

Випуск 2018 предаде знамето на детската градина на випуск 2019, за да го пазят и гордо да го развяват. Децата изучаващи народни танци и модерни танци поздравиха със своето изпълнение малките абитуриенти и приповдигнаха градуса на настроението с уменията си. Получиха заслужени аплодисменти от над 300 гости участващи във вълнуващото тържество.

Децата получиха своите удостоверения за завършена подготвителна група, а родителите, послания от детската градина и благодарност за съвместната работа . Този ден освен ден на випуск 2018 може да се нарече и ден на благодарността в ДГ „Пролет” – родители-учители-деца си разменяха думи на благодарност с искрено вълнение.

Директорът на ДГ „Пролет” Мария Чинкова, с умиление сподели: – „Днес е много вълнуващ и тържествен ден, защото децата, които четири години се възпитават и обучават в ДГ „Пролет” завършват своята предучилищна подготовка . През тези години те пораснаха физически, израснаха емоционално и интелектуално и днес, е чудесен повод да се гордеем с техните успехи. Щастливи сме, че сме част от техния живот. Знаем, че сме оставили частица от себе си в тях, защото ги обичаме“

Добавете Вашия коментар

TOP