Девойки вилнеят и увреждат коли на поразия в кварталите "Ален Мак" и "Еленово"

11 Август 2023 | 08:11
3 коментара
Криминално
Благоевград
Девойки вилнеят и увреждат коли на поразия в кварталите Ален Мак и Еленово
Невръстни момичета вилнеят с чукове и клещи из благоевградските квартали "Ален Мак" и "Еленово" и нанасят щети на случайни коли.

Около 21:00 снощи потребителка във Фейсбук сподели възмущението си, както и видео и снимки на извършителките. На изображенията се виждат ясно лицата на момичетата, както и някои от нанесените щети.

"Родители, моля обърнете им внимание!", апелира тя.

Недоволни коментари заваляха под поста, като потребителите призовават кадрите да се предадат в полицията, както и остри закани към момичетата./Фокус/

Добавени коментари

само питам... публикува:
12 Август 2023 | 17:15
Тези цепенячки няма ли кой да ги надупи яко, та да не мислят за глупости, а само за дебелия с изпъкналите жили?
Иван публикува:
12 Август 2023 | 14:58
Призовавате всички помачори да изберат мехмед вакльов да ве избави от мъките Ех та не се върне Т.Живков на власт, та няма да ги имате подобни проблеми!!
Председателя на ДПС публикува:
12 Август 2023 | 09:54
Председателя на ДПС публикува: 12 Август 2023 | 09:45 Централата на ДПС реши да издигне Мехмед Вакльов за кмет на община Якоруда. Пред него е поставена задача да посочи нов екип от ерудирани млади и уважавани личности. Категорично да се раздели с всички до един, без изключение от старите управници които се провалиха, и не заслужават доверие. Призоваваме населението на община Якоруда и съставните населени места да го подкрепят, за да изведе града от блатото в което го тикнаха досегашните управници

Добавете Вашия коментар

TOP